Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CORAL SEA SENSATORI RESORT


Descriere



Localizare:

Coral Sea Sensatori Resort, clasificat 5*, este localizat ideal in Ras Nasrani Bay, la 4km distanta de aeroport, 18km fata de Naama Bay si la 30km fata de port.

Coral Sea Sensatori Resort, unul dintre cele mai bune hoteluri de lux din Sharm El Sheikh, este un resort surprinzator, care detine spatii de cazare elegante si servicii de cea mai buna calitate, pentru tot confortul oaspetilor sai.

Facilitati hotel:

Hotelul oferă receptie 24h, lobby, centru de schimb valutar, Wi-Fi, piscină în aer liber şi piscina interioară, sala de fitness, restaurant si baruri, loc de joaca pe plaja pentru copii, tobogane pe apa si programe de animatie, teren de tenis, teren de baschet, volei pe plaja, tenis de masa, tir cu arcul, servicii Spa, jacuzzi, hammam, baie de aburi, zone de relaxare, centru pentru sporturi pe apa, plaja proprie.

Facilitati camere:

Camerele sunt dotate cu mini-bar, TV LCD/sateit, aer conditionat, balcon / terasa, seif, papuci de casa si halate de baie, produse de toaleta, fier si masa de calcat, uscator pentru par, facilitati de prepararea ceaiului sau cafelei, Wi-Fi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie