Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CORAL SEA AQUA CLUB


Descriere



Localizare:

Hotelul este situat ideal in Nabq, langa o mulțime de baruri și restaurante, la aproximativ 35 de minute de centru statiunii si la doar 15 minute distanta de aeroport. Face parte din lantul hotelier Coral Sea Hotels & Resort, echipat cu multe facilitati de divertisment, constituie destinația ideală pentru un sejur lângă mare, soare și distracție.

Facilitati hotel:

Hotelul ofera: receptie 24h, lobby, Wi-Fi, oficiu pentru schimb valutar, 3 restaurante, baruri, sala de fitness complet echipată, salon de infrumusetare, centru Spa, jacuzzi, salon de coafura, piscina exterioara, parc acvatic, piscina pentru copii, sala de jocuri, magazine suveniruri, servicii de spalatorie, tenis de masa, amfiteatru, cabinet medical, plaja privata.

Facilitati camere:

Camerele, amenjate cu bun gust, sunt dotate cu uscator pentru par, seif, TV LCD/satelit, telefon, mini-bar, facilitati pentru ceai si cafea, baie cu produse de toaleta, halate de baie si papuci.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.