Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CONTINENTAL PLAZA BEACH RESORT SHARM


Descriere

Web page:
http://www.continentalplazabeach.com/

Spa & Welness:
Turistii au acces la un centru spa, unde pot beneficia de baie cu aburi, sauna, jacuzzi si masaj, precum si de alte tratamente corporale si faciale.

Drinks & Food:
Continental Plaza Beach Resort are 5 restaurante si 6 baruri. Restaurantele ofera atat preparate din bucataria locala cat si din cea internationala (specific italienesc, barbeque), iar in restaurantul de langa plaja turistii pot servi fructe de mare si preparate din peste.

Sport si Divertisment:
Hotelul dispune de plaja privata, 4 piscine pentru adulti, un Aqua Park cu 3 tobogane pentru adulti, un centru de fitness, un centru pentru sporturi acvatice si scufundari, teren de volei pe plaja si mese de ping-pong. De asemenea, hotelul dispune de un amfiteatru unde se organizeaza zilnic programe de animatie si cu tematica orientala.

Localizare:
Continental Plaza Beach Resort este un hotel de 5 stele, situat in El Pasha Bay, Sharm El-Sheikh, in sudul Peninsulei Sinai, la 50 de metri de plaja, la o distanta de 6 km de Naama Bay si de 8 km de aeroportul Sharm El Sheikh International.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.