Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CONCORDE EL SALAM SSH


Descriere



Localizare:

Hotelul, datand din anul 2001, este situat la doar 5 minute de mers pe jos de Piața Soho, pe malul marii si la 10 minute distanta de aeroport. Oferind o combinație ideală de valoare si confort, un cadru romantic cu o serie de facilități concepute pentru toate categoriile de turisti, a devenit pentru multi, hotelul preferat atunci când isi planifica vacanta in Sharm El Sheikh.

Facilitati hotel:

Resortul pune la dispozitie, receptie 24h, lobby, Wi-Fi, lift, camera pentru bagaje, restaurante si baruri, piscina exterioara(infinita, tip laguna), piscina interioara, programe de animatie si ddivertisment, centru Spa, sala fitness, loc de joaca pentru copii si mini-club, spalatorie, cabinet medical, salon de infrumusetare, sauna, Aqua Park, jacuzzi, tenis de masa, biliard, tenis, darts, aerobic, volei, baschet, sporturi nautice, centru de diving, parcare, plaja privata, serviciu gratuit de transfer de oraș.

Facilitati camere:

Camerele hotelului Concorde El Salam, peste 700, sunt prevăzute cu aer condiţionat, balcon, TV / satelit, o zonă de relaxare, telefon, baie cu cadă/dus si articole de toaleta, mini-bar, seif.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie