Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CONCORDE EL SALAM SHARM EL SHEIKH


Descriere

Localizare: Hotelul Concorde El Salam 5* este situat in Sharm el Sheikh, in sudul Peninsulei Sinai, langa plaja, la o distanta de 12 km de Naama Bay si la 10 minute de mers cu masina fata de aeroportul Sharm El Sheikh International. Hotelul, aflat in apropierea Golfului Aqaba, va promite o priveliste superba si o experienta de neuitat in Egipt.
Facilitati hotel: 4 piscine pentru adulti (1 incalzita, 1 aqua-aerobic, 1 tobogane cu apa), sala de fitness, 2 camere cu jocuri, centru de scufundari, 2 terenuri de squash, teren de baschet, teren de fotbal, teren de volei, spatiu amenajat pentru echitatie, 3 terenuri de tenis, mese de biliard, patinoar, banca, farmacie, supermarket, magazine de bijuterii si de suveniruri.
Turistii care aleg sa se cazeze in acest hotel au acces la 2 cluburi de sanatate dotate cu sauna, jacuzzi si baie turceasca si la 2 centre de infrumusetare. Copiii se pot distra la piscina sau in cele doua cluburi ce ii asteapta cu diverse activitati si, la cerere, pot fi supravegheati de un babysitter.
Dotari camere: sunt dotate cu balcon cu vedere la piscina sau la gradina, aer conditionat, televizor, telefon, seif, uscator de par, mini frigider. Contra cost, pot fi solicitate camere cu vedere la mare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.