Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CLEOPATRA LUXURY RESORT


Descriere

Drinks& Food:
Restaurantul “The Market” serveste mancaruri cu specific national si international pentru mic-dejun, masa de pranz sau cina. Restaurantul “Beach Grill”, este specializat in servirea numeroaselor sortimente de inghtata si cocktail-urilor exotice. Restaurantul “Felini” ofera mancaruri traditional-italienesti. “Red Sea Warf Restaurant” cu o priveliste spectaculoasa la mare, ofera preparate din peste proaspat si fructe de mare pentru pranz si cina.

Sport & Divertisment
Turistii se pot relaxa in cele 8 piscine in aer liber, pot lua lectii de scufundari, sau pot practica diferite sporturi precum tenis, darts, volei pe plaja, aerobic in apa, mini golf.

Localizare:
Hotelul este situat in peninsula Sinai, la aproximativ 200 m de plaja privata, destinata exclusiv pentru oaspetii acestuia. Principalele atractii sunt golful Martim Jolie, la o distanta de 18 km si orasul Sharm el Sheikh, aflat la aproximativ 20 km de hotel. Aeroportul International Sharm el Sheikh este situat la aproximativ 9 km de hotel.

Site web:
http://www.cleopatraluxury.com/index.php?id=17

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.