Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CHARMILLION SEA LIFE RESORT


Descriere



Localizare:

Hotelul este amplasat la 5 km de aeroportul Sharm El Sheikh, la 20 km de Naama Bay, in golful Nabq Bay, pe malul marii.

Situat într-o frumoasa locație în golful Nabq, hotelul este renumit pentru serviciile oferite si pentru facilitatile de care se pot bucura toti turistii veniti aici, atat cupluri, cat si familii cu copii.

Facilitati hotel:

Charmillion Sea Life Resort deține receptie 24h, lobby, Wi-Fi, bancomat, camera pentru bagaje, gardina, terasa, 3 restaurante și 4 baruri, sala de conferinte, piscina exterioara (cu incalzire pe timp de iarna), cabinet medical, spalatorie, magazine, centru fitness, centru Spa, baie turceasca, sauna, jacuzzi, mini-club pentru copii, teren de tenis, biliard, mini-fotbal, centru pentru sporturi nautice, plaja proprie, corali-ponton.

Facilitati camere:

Charmillion Sea Life Resort este alcatuit din cladirea principala de 2 nivele si un complex de corpuri de 1-2 nivele, cu un total de 282 de camere. Toate sunt prevazute cu baie cu dus ci produse de toaleta, uscator pentru par, aer conditionat individual, TV / satelit, telefon, mini-bar, seif, facilitati pentru ceai si cafea, balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie