Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CHARMILLION CLUB RESORT


Descriere

Charmillion Club Resort este un complex all inclusive, situat în golful Nabq. Proprietatea pune la dispoziție 3 restaurante și o plajă privată, cu recif de corali. Complexul are piscină în aer liber și oferă camere mari, cu balcon. Micul dejun este servit la restaurantul tip bufet de la Charmillion Club Resort. La Il Pescatore puteți să savurați fructe de mare și mese la malul mării. Complexul oferă serviciul all inclusive non-stop și un concept dine around, prin intermediul căruia oaspeții au posibilitatea de a savura mâncăruri și băuturi la barurile hotelurilor partenere ale complexului Charmillion Group. Oaspeții se pot relaxa cu masaje la centrul spa sau la saună și baia de aburi. Activitățile oferite de complex includ tenis și scufundări. Copiii se vor distra în piscina pentru copii și la Clubul copiilor.

Localizare

Charmillion Club Resort este un complex all inclusive, situat în golful Nabq.

 

Facilitati Hotel

Proprietatea pune la dispoziție 3 restaurante și o plajă privată, cu recif de corali. Complexul are piscină în aer liber și oferă camere mari, cu balcon.

Micul dejun este servit la restaurantul tip bufet de la Charmillion Club Resort. La Il Pescatore puteți să savurați fructe de mare și mese la malul mării. Complexul oferă serviciul all inclusive non-stop și un concept dine around, prin intermediul căruia oaspeții au posibilitatea de a savura mâncăruri și băuturi la barurile hotelurilor partenere ale complexului Charmillion Group.

Oaspeții se pot relaxa cu masaje la centrul spa sau la saună și baia de aburi. Activitățile oferite de complex includ tenis și scufundări. Copiii se vor distra în piscina pentru copii și la Clubul copiilor.

 

Facilitati Camere

Toate camerele moderne de la Charmillion Club Resort din Sharm el-Sheih au aer condiționat, minibar și TV cu canale prin satelit. Fiecare cameră include o baie spațioasă, dotată cu duș.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.