Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AMPHORAS AQUA (EX. SHORES GOLDEN)


Descriere

Acest complex de 4 stele este situat la doar 500 de metri de Marea Roşie şi are o plajă privată folosită în comun cu Amphoras Blu Hotel(ex.Shores Aloha) şi o piscină mare în stil lagună, înconjurată de şezlonguri.

Localizare

Oaspeţii au acces la plajă şi la centrul de scufundări de la hotelul partener, Amphoras Blu Hotel (ex.Shores Aloha), situat la doar 600 de metri. Magazinele şi restaurantele din Neama Bay se află la 15 minute de mers cu maşina.

Facilitati Hotel

La complex, oaspeţii pot juca volei şi au la dispoziţie un centru de fitness. Centrul spa de la Amphoras Blu Hotel oferă masaje. Programele de divertisment de seară includ dansuri orientale şi spectacole folclorice egiptene. Parcul acvatic al complexului este la dispoziţia oaspeţilor gratuit.  Restaurantul principal oferă mese pe toată durata zilei şi bufete tematice. Oaspeţii se pot relaxa în cortul beduinilor, cu ceai de mentă şi cafea arabă tradiţională.

Facilitati Camere

Camerele de la Amphoras Blu Hotel au mobilier modern şi sunt decorate în nuanţe calde de ocru. Acestea oferă o terasă privată cu vedere la grădini şi la piscine. Băile private sunt dotate cu articole de toaletă, articole de cusut şi uscător de păr.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie