Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AMPHORAS BEACH EX: SHORES AMPHORAS


Descriere

Situat pe malul mării, Amphoras Beach are 6 piscine şi grădini frumos amenajate. De asemenea, hotelul pune la dispoziție un restaurant, mai multe facilități de spa şi diferite activităţi, precum volei, darts, boccia, ping pong şi tenis de plajă. Hotelul Amphoras este situat la 18 km de Aeroportul Internațional Sharm El Sheikh și la 15 minute de mers cu mașina de Centrul Naama Bay. Camerele spaţioase îmbină arhitectura islamică cu designul modern şi au baie din marmură, prevăzută cu cadă. Toate camerele includ terasă privată cu vedere panoramică la grădini, la piscină sau la Marea Roşie. Centrul de spa Vita Moor pune la dispoziție o gamă largă de tratamente faciale, masaje (thailandeze, shiatsu, egiptene sau indiene cu ulei cald), împachetări corporale exotice și tratamente exfoliante. De asemenea, oaspeţii au la dispoziţie un centru de fitness, o cadă cu hidromasaj interioară, o saună, un hamam și o baie cu aburi. Restaurantul Amphoras servește o gamă largă de mâncăruri, inclusiv preparate internaționale și orientale. Restaurantul The Orient serveşte preparate orientale în zona de plajă. Restaurantul The Bella Vista oferă preparate din bucătăria italiană.

Localizare

Hotelul Amphoras este situat la 18 km de Aeroportul Internațional Sharm El Sheikh și la 15 minute de mers cu mașina de Centrul Naama Bay.

Facilitati Hotel

Restaurant, mai multe facilități de spa şi diferite activităţi, precum volei, darts, boccia, ping pong şi tenis de plajă. Centrul de spa Vita Moor pune la dispoziție o gamă largă de tratamente faciale, masaje (thailandeze, shiatsu, egiptene sau indiene cu ulei cald), împachetări corporale exotice și tratamente exfoliante. De asemenea, oaspeţii au la dispoziţie un centru de fitness, o cadă cu hidromasaj interioară, o saună, un hamam și o baie cu aburi. Restaurantul Amphoras servește o gamă largă de mâncăruri, inclusiv preparate internaționale și orientale. Restaurantul The Orient serveşte preparate orientale în zona de plajă. Restaurantul The Bella Vista oferă preparate din bucătăria italiană.

Facilitati Camere

Camerele spaţioase îmbină arhitectura islamică cu designul modern şi au baie din marmură, prevăzută cu cadă. Toate camerele includ terasă privată cu vedere panoramică la grădini, la piscină sau la Marea Roşie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.