Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LEBED HOTEL


Descriere

Hotelul Lebed de 4 stele din Constantin si Elena face parte din complexul Grand Hotel Varna Resort si este imprejmuit de un parc natural, cu verdeata si o priveliste deosebita. Lebed este un hotel cochet, ce ofera o atmosfera confortabilă si primitoare,o alegerea perfecta pentru vacanta de vara pe litoralul bulgaresc.

Descriere :

Hotelul Lebed este un hotel minunat pe litoral, unde oaspeții găsesc servicii profesionale și o mulțime de facilități pentru o vacanță plăcută și completă.

Localizare:

Hotel Lebed de4 stele din Sf. Constantin & Elena este localizat central in cadrul complexului Grand Hotel Varna Resort&SPA, la circa 100 m. de plaja "South Beach".

Facilitati hotel:

Hotelul dispine de:restaurant, baruri, piscina exterioara, gradina, centru SPA, magazin, schimb valutar, sala de conferinta, coafor, parcare pazita, loc de joaca pentru copii, programe de animatie, muzica live, baby-sittyng, mini-club, spalatorie, curatatorie, calcatorie, serviciu de transfer, birou de turism, inchirieri auto, inchirieri biciclete, fax/copiator, piscina pentru copii, sala de fitness, sauna, solar, masaj, fax/copaitor, volei, tenis de masa, darts, tenis.

Facilitati camere:

Camerele duble sunt prevazute cu baie cu dus cu feon, balcon, satelit TV, aer conditionat, telefon, frigider.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie