Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Saturn


Descriere


Hotelul, inaugurat in 2007, dispune de 68 camere duble si 4 apartamente, piscina in aer liber cu jacuzzi acces gratuit; sezlonguri si umbrele gratuite (in limita locurilor disponibile), SPA - sauna, jacuzzi, hammam, sala fitness. Nu se accepta animale de companie.

Servicii gratuite: Acces piscina cu sezlong, prosoape si umbrela, sala de fitness, spatiu amenajat pentru copii, depozitare si transport bagaje in incinta, stand de presa, pastrarea valorilor, internet wirelles in lobby si in camere, convorbiri telefonice in incinta hotelului, serviciu de trezire, chek-mail .

Servicii cu plata: sauna, jacuzzi, capsula Neo Qi – solar, baie cu aburi, scaune ceramice de relaxare, masaj terapeutic si de relaxare, parcare auto, spalatorie, convorbiri telefonice in afara hotelului, room-service.

Sala de conferinta are o capacitate de maxim 80locuri si este dotata cu videoproiector, ecran de proiectie, flipchart, sistem de sonorizare, internet, copiator, fax, scaner, imprimanta.

Facilitati masa: restaurant Saturn 5*, micul dejun in sistem bufet suedez. Contravaloarea serviciile de masa (demipensiune sau all inclusive) pot fi incarcate pe 'card client' si utilizate pentru serviciul 'a la carte' (pana la data de 10.07 si incepand cu 01.09, daca numarul turistilor cu servicii de masa nu este suficient de mare pentru alcatuirea bufetului suedez).

Turistii care achizitioneaza pachete cazare si demipensiune sau cazare si all inclusive vor beneficia de servicii in baza cardurilor primite la receptia hotelului.

In perioada 11.07-31.08, sunt obligatorii servicii de masa de tip demipensiune sau all inclusive. In perioada 01.06-10.07, respectiv 01.09-16.09 contravaloarea suplimentului de demipensiune sau all inclusive va fi incarcata pe card client si poate fi utilizata pentru serviciul a la carte.

All inclusive:

-mic dejun bufet suedez 07.00-10.00 ;

-mic dejun pentru somnorosi 10.00-11.00 (snacks-uri,cafea,ceai);

-pranz bufet 12.30-14.30 (preparate culinare din gastronomia romaneasca si internationala, bauturi indigene alcoolice si nealcoolice(aperitive, digestive, vinul casei , bere , racoritoare, cafea, ceai, apa, );

-gustari 15.00-17.00 (snacks-uri,cafea, ceai);fructe, dulciuri din bucataria proprie.

-cina bufet 18.30-20.30 (preparate culinare din gastronomia romaneasca si internationala , bauturi indigene alcoolice si nealcoolice(aperitive,digestive, vinul casei ,bere ,racoritoare, cafea, ceai, apa);

-bauturi racoritoare, cafea, ceai, apa, bere indigena, vin alb, vin rosu — lobby bar, bar piscina intre orele 10.00 – 23.00

Bauturile din import si preparatele de bar se servesc contra cost.

Pentru pachetul cu demipensiune : se asigura mic dejun, o masa principala ( pranz sau cina, fara bauturi incluse)

Gratuitatile la serviciile de masa oferite copiilor sunt valabile pentru mesele bufet, servite de adultii insotitori (mic, dejun, demipensiune, all inclusive).

Hotelul dispune de 68 camere duble din care 18 sunt interconectate, 53 cu un pat matrimonial, 15 cu doua paturi, 4 apartamente, modern dotate cu TV cablu, telefon, acces internet, minibar, aer conditionat si incalzire centrala, acces in camera pe baza de card magnetic, seif electronic, geam termopan, mocheta, balcon cu fotolii si masuta, grup sanitar cu cada, telefon, oglinda machiaj, uscator par, halate baie, papuci, produse cosmetice hoteliere.


Facilitati camera dubla de lux standard : baie cu cada, wc, uscator par, aer conditionat, seif, balcon, TV, minibar, telefon in camera si baie, internet wireles.

- ocupare maxima - 2 adulti + 1 copil ( 0 – 15.99 ani )

- se pot ocupa si in regim single

Facilitati camera dubla de lux family : baie cu cada,uscator par, wc, aer conditionat, seif, balcon, TV, minibar, telefon in camera si baie, internet wireles, pat suplimentar

- ocupare maxima- 2 adulti + 2 copii intre 0 – 6.99 ; 7 – 15.99 ani sau 3 adulti +1 copil 0-6.99


Facilitati copii doar pentru servicii cu all inclusiv si demipensiune


CAMERA STANDARD

-2 adulti+ 1 copil ( 2-7 ani impliniti) – beneficiaza de gratuitate la serviciile de cazare si masa , fara a se acorda pat suplimentar

-2 adulti+1 copil ( 7 – 12 ani neimpliniti) – beneficiaza de reducere 60% la serviciile de cazare si masa achizitionate de adulti cu pat suplimentar.

-2 adulti +1 copil( 12-16 neimpliniti) – beneficiaza de reducere 30% la serviciile de cazare si masa achizitionate de adulti , cu pat suplimentar.


CAMERA FAMILY

- 2 adulti+ 2 copii( 0 – 6.99), 1 copil gratuitate, al 2- lea copil beneficiaza de reducere 80% la serviciile de cazare si masa achizitionate de adulti .

- 2 adulti+ 2 copii ( 0-6.99 + 7-11.99) 1 copil gratuitate, al 2-lea copil beneficiaza de reducere 60% la serviciile de cazare si masa achizitionate de adulti.

- 2 adulti + 2 copii ( 0 – 6,99) + (12-15.99), un copil gratuit, al 2-lea copil beneficiaza de reducere 30% la serviciile de cazarea si masa achizitionate de adulti.


Facilitati copii la serviciile de cazare cu mic dejun:


CAMERA STANDARD

-2 adulti + 1copil intre 0 – 7 ani neimpliniti, copilul beneficiaza de gratuitate

-2 adulti + 1copil intre 7 – 12 ani neimpliniti reducere 40% la serviciile de cazare cu mic dejun

-2 adulti + 1copil intre 12 -16 ani neimpliniti, reducere 30% la serviciile de cazare cu mic dejun


CAMERA FAMILY

-2 adulti + 2 copii intre 0 – 7 ani neimpliniti, un copil gratuit cel de al 2 lea plateste 50% din serviciile de cazare cu mic dejun

-2 adulti + 2 copii intre 7 – 12 neimpliniti, fiecare plateste 50% din serviciile de cazare cu mic dejun

-2 adulti + 2 copii intre 12 – 16 neimpliniti, fiecare plateste 70% din serviciile de cazare cu mic dejun


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.