Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

STELLE MARINE


Descriere

Site Web
http://www.hotelstellemarine.com/index.php/it/

Drinks&Food
Hotelul pune la dispozitia turistilor restaurante, care ofera preparate regionale, italiene si internationale. Bauturile si gustarile sunt servite pe terasele panoramice de la Stelle Marine, cu vedere la mare. Hotelul Stelle Marine serveşte un mic dejun tip bufet bogat. Pranzul si cina o varietate de preparate culinare din peste proaspat.

Sport si divertisment
Hotelul dispune de numeroase activitati de sport si divertisment: Lounge-ul oferă un TV cu ecran plasma de 42-inch, iar o masă de biliard este disponibilă în camera de jocuri. Muzică şi divertisment live sunt organizate între iunie şi mijlocul lunii septembrie. De asemenea se mai pot practica: drumetii, snorkelling, windsurfing, caiac, solar, masaj, cadă cu hidromasaj, , biciclete disponibile.

Localizare
Hotelul Stelle Marine este un hotel modern de 4 stele, înconjurat de parcuri verzi, situat la 300 de metri de plaja privată si 2 km de centrul statiunii Cannigione. Distanta pana la aeroportul international Olbia este de aproximativ 32km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.