Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AMBASSADOR AEGEAN LUXURY HOTEL&SUITES


Descriere

Website:
http://www.ambassadorhotelsantorini.com/

Spa & Wellness:
O calatorie unica a simturilor, rasfat si relaxare în sarcina unei echipe de experți ce ofera o gamă largă de terapii revigorante pentru ten si corp. SPA -ul THELMA pune la dispozitie un triptic fascinant de frumusețe, echilibru și wellness bazate pe produse de ingrijire a pielii si cosmetice excepționale precum și cele mai recente terapii de masaj. Fiecare tratament este o abordare holistică pentru regenerarea spiritului și corpului: masaj, stimulare, detoxifiere potentate de efectul terapeutic maxim al produselor ecologice utilizate. WELNESS THELMA SPA este deschis zilnic din aprilie pana in octombrie in intervalul orar: 10:00 - 20:00.

Localizare:
Hotel de lux, deschis in 2013, situat la 12km de Aeroportul International Santorini, la 4km de portul Athinios, la 6km de capitala insulei Santorini - Fira, la 2km de zona arheologica Akrotiri si la 2km de plaja (White Beach & Red Beach). Alte distante: supermarket - 200m, restaurant - 100m, statie de autobuz - 100m, ATM - 1km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.