Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL SANTA BEACH


Descriere

Această proprietate este la 3 minute pe jos față de plajă. Acest hotel de pe litoral este situat lângă plaja cu steag albastru Galaxias, la 19 km de Salonic şi la 9 km de Aeroportul Macedonia între satele Epivates Nei şi Agia Triada.Categorie
4*

Localizare
Această proprietate este la 3 minute pe jos față de plajă. Acest hotel de pe litoral este situat lângă plaja cu steag albastru Galaxias, la 19 km de Salonic şi la 9 km de Aeroportul Macedonia între satele Epivates Nei şi Agia Triada.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Dispune de o piscină în aer liber, cu un snack-bar la piscină, lounge-ul de vin Kassiopeia, cu servicii complete de bar şi restaurantul gourmet Andromeda, care serveşte specialităţi mediteraneene şi greceşti şi are vedere spectaculoasă la mare.

Hotelul găzduieşte un generos centru de conferinţe şi de afaceri, care include servicii de secretariat şi acces la internet, precum şi facilităţi de interior şi exterior pentru banchete de până la 400 de persoane.