Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

El Greco Hotel (Salonic)


Descriere

Localizare:
El Greco se afla în centrul orasului Salonic, la doar 5 minute de mers pe jos de Piata Aristotelous si la 20 de minute de mers pe jos de Turnul Alb. Hotelul pune la dispozitie unitati de cazare confortabile, cu acces gratuit la internet WiFi de mare viteza, precum si legaturi excelente de mijloace de transport public.
Toate punctele de atractie turistice principale din Salonic sunt la distanta de mers pe jos de El Greco, iar hotelul este înconjurat de magazine deosebite. Centrul de expozitii International se afla la doar 5 minute de mers cu masina de El Greco.
Portul si gara din Salonic sunt la 5 minute de hotel. Serviciul VIP de transfer cu taxiul de la/la aeroport este oferit la cerere si la un cost suplimentar.

Facilitati camere:
Camerele Hotelului El Greco au aer conditionat, TV prin satelit, acces la internet de mare viteza si frigider mic. Tariful camerei include micul dejun tip bufet bogat.

Facilitati hotel:
Restaurantul Hotelului El Greco ofera un cadru primitor si mancaruri din bucataria mediteraneana si greaca moderna. De asemenea, acesta are o colectie mare de vinuri.

www.hotelelgreco.gr/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.