Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere: Situat central in Salonic, Hotelul Egnatia se afla la o plimbare de 10 minute de Piata Aristotelous, cu viata de noapte, restaurante si magazine. Acesta ofera un mic dejun bogat de tip bufet si un lounge bar elegant.
Localizare: Turnul Alb se afla la 3 km si Targul International din Salonic amplasat la 2 km. Gara se afla la 1,5 km, iar Aeroportul International Macedonia din Salonic este situat la 17 km.
Dotari camere: Camerele izolate fonic de la Hotelul Egnatia sunt decorate cu gust si au Wi-Fi gratuit si TV prin satelit. Toate camerele includ aer conditionat si minibar. Fiecare camera are o baie privata cu uscator de par si articole de toaleta.
Facilitati hotel: Barul serveste gustari si bauturi pana seara tarziu. Hotelul ofera room service, internet wireless gratuit, aer conditionat, seif. Personalul de la receptia deschisa permanent poate organiza inchirieri auto.
Tip masa: mic dejun
Website: www.egnatia-hotel.gr

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.