Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Capsis (Salonic)


Descriere

Descriere: Hotelul Capsis este renovat recent i este situat in centrul oraului Salonic, la 900 de metri de piaa centrala a oraului. Acest hotel certificat ecologic a fost conceput cu grija, pentru a permite accesul i deplasarea persoanelor cu nevoi speciale.
Localizare: Litoralul oraului, cu restaurantele i cafenelele sale, se afla la caiva pai de Hotelul Capsis. Centrul Internaional de Expoziii este situat la 10 minute de mers cu maina, iar aeroportul se afla la 25 de minute de mers cu maina.
Dotari camere: Hotelul Capsis Thessaloniki ofera o varietate de camere, toate cu minibar, i baie privata cu uscator de par. Este disponibil room service nonstop. Acesta ofera camere cu Wi-Fi gratuit i acces gratuit la facilitaile de fitness i la salile de conferine.
Facilitati hotel: Hotelul Capsis Thessaloniki are sali de conferine bine utilate, cu acces gratuit la internet. La un cost suplimentar este disponibila o parcare subterana supravegheata. Oaspeii pot savura bauturi in barul All Day Bar, situat in cladirea principala, precum i la barul de langa piscina, aflat in gradina de pe acoperi. De asemenea, proprietatea servete in fiecare zi un mic dejun grecesc cu produse locale i un mic dejun american tip bufet.
Tip masa: mic dejun
Website: www.capsishotel.gr

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.