Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Astoria Hotel (Salonic)


Descriere

Localizare:
Astoria se afla n centrul oraului Salonic, oferind camere moderne si facilitati de afaceri. Restaurantul serveste mancaruri mediteraneene gatite cu produse ecologice din gradinile proprietatii, din Halkidiki.
In apropiere se pot gasi magazine, situri istorice, precum i districtul traditional de divertisment Ladadika.

Facilitati camere:
Astoria ofera camere spatioase, decorate modern n nuante de culori naturale. Acestea sunt dotate cu TV cu canale prin satelit, minibar si cutie de valori. Unele camere au podea cu parchet. Balcoanele ofera vedere frumoasa la oras.

Facilitati hotel:
Astoria pune la dispozitie sali pentru conferinte si evenimente de afaceri, dotate cu echipamente ultramoderne. De asemenea, accesul Wi-Fi este disponibil gratuit n ntreaga proprietate.
Oaspetii pot alege ntre diferite tipuri de mic dejun, precum mic dejun american, continental, mic dejun la pachet sau mic dejun traditional grecesc. Acesta se serveste ntr-o sala de mese eleganta.
Astoria beneficiaza de o locatie ideala, fiind la cateva minute de mers pe jos de promenada de la malul marii din Salonic.

http://paphotels.gr/en/home-astoria

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.