Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RIVIERA BEACH


Descriere

LOCALIZARE: pe plaja Riviera, in partea de sud a statiunii Nisipurile de Aur.

CAPACITATE: 290 de camerae majoritatea fiind cu vedere la mare si balcon din care 144 sunt camere duble cu vedere la mare, 3 junior suite, 12 apartamente cu 1 dormitor, 8 maisonette cu 1 dormitor si 3 maisonette cu 2 dormitoare.

FACILITATI HOTEL format din 2 corpuri (unul deschis in 2002 si celalalt in 2004), 3 restaurante ce servesc specialitati locale bulgaresti si internationale, 2 lobby bar in fiecare corp de hotel, 2 piscine exterioare cu apa minerala, bar la piscina, miniclub, piscina interioara, restaurant cu specific pescaresc situate langa plaja, night club, centru SPA &Wellness (proceduri balneologice si terapii cu namol), coafor, sala de gimnastica, sporturi nautice, sala de conferinta cu 300 de locuri.

FACILITATI CAMERE: camerele duble au aproximativ 35 mp si disoun de vedera directa /partial la mare, mobilier confortabil, ar conditionat centralizat, TV prin satelit, seif, mini bar ( contra cost ), telefon, baie cu cada si uscator de par. Camerele Junior Suite au aproximativ 50 mp, consta intr-o singura camera spatioasa cu capacitatea de 2 adulti + 2 copii sau 3 adulti + 1 copil. Apartamentele cu 1 dormitor au aproximativ 65 mp, dispun de living cu canapea si fotoliu despartit prin usa de dormitorul cu pat dublu, fiecare camera dispune de televizor. Maisonette cu 1 dormitor - dispun de 2 etaje : la primul etaj au living, baie cu dus si toaleta iar la al doilea etaj au dormitor si baie cu cada, suprafata total fiind de aproximativ 75 mp.

GRATUIT: sezlonguri si umbrelute la plaja si la piscina exterioara, fitness, ultilizarea meselor de tennis, accesul la piscina interioara, acces la internet, parcare ( in limita locurilor disponbile )

Info parcare: pt sejur 1- 6 nopti - parcarea costa 5 euro/masina/ zi, pentru sejur mai mare de 6 nopti parcarea este gratuita ( in limita locurilor disponibile )
All Inclusive (7:30-23:00h)
Mese bogate tip bufet : mic dejun, pranz si cina in restaurantul principal cu bauturi incluse in timpul mesei :
- mic dejun 07:30 aaa 10:00;
- pranz 12:30 aaa 14:00;
- cina 18:30 aaa 21:00
NOU: 3 seri tematice /saptamana, meniu special pentru copii si scaune speciale pentru copii in restaurant; la un sejur de 7 nopti / mai mare de 7 nopti aaa o cina a la carte gratuita care necesita rezervare ( perioada 01.06 -01.09 ), Casa inghetatei.
Bauturi alcoolice si non-alcoolice locale bulgaresti, bere la draft si vin, ceai si cafea in restaurantul principal, la Lobby si barul de la piscina in timpul orelor acestora de functionare:
Lobby Bar 10:00 aaa 23:00;
Barul de la piscina 09:30 aaa 17:00 ( in perioada iunie aaa august pana la ora 19:00 ), acesta poate fi inchis daca sunt conditii meteo nefavorabile, in caz contrat fiind deschis pana la data de 30.09.
Gustari - sandwich-uri, snack-uri, prajituri si dulciuri, fructe proaspete la barul de la piscina intre orele 15:00 aaa 17:00 si Lobby bar 10:00 aaa 12:00 si 15:00 aaa 17:00.
Servicii si facilitati incluse:
- accesul la piscina exterioara ( cu apa minerala ), sezlonguri si umbrelute la piscina, piscina pentru copii ( apa minerala ), accesul la piscina interioara ( apa minerala ), prosoape de plaja, sezlonguri si umbrelute la plaja, mini club pentru copii ( 4 aaa 12 ani ) cu loc de joaca pentru copii, gimnastica, mese de ping pong, acces internet wireless in camere si in zona de lobby, seif in camera.
Servicii contra aaa cost :
- rent a car, terenuri de tennis, exchange, babysitting ( necesita si rezervare ), doctor, taxi, acces internet calculator.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.