Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

JOHN & EVE


Descriere

Superb 9.2 Booking.com Hotelul John & Eve este o afacere de familie situat in centrul statiunii Paralia Katerini. La cativa metri de hotel, turistii se pot bucura de plaja cu nisip auriu, unde pot privi apusul de soare sau se pot bucura de o plimbare. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!Sport si divertisment
Oaspetii se pot bucura de o plimbare pe malul marii sau de o bautura racoritoare la unul din numeroasele baruri din Paralia.

Localizare
John & Eve se afla la distanta de aprox. 42km de Aeroportul din Salonic. Bazilica Agia Fotini este la 1.1 km departare si Muntele Olimp se afla la 25km de hotel.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul ofera urmatoarele facilitati si servicii: terasa, gradina, 20 de camere, wifi, parcare gratuita, gratar si receptie deschisa pana la 24:00