Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DUE MARI (Miramare)


Descriere

Descriere HOTEL DUE MARI:
Hotelul este administrat de familia Pedrelli, care va asteapta sa petreceti o vacanta de neuitat in Rimini, in care ingredientele principale sunt veselia, distractia si ospitalitatea traditiei romagnole.



Tip masa: demipensiune, pensiune completa, all inclusive.
suplimente masa:
AIHB include: HB + bauturi la mese (apa, vin local sau o bautura non alcoolica pe persoana) + beach service (1 umbrela + 2 sezlonguri pe camera/ 1 sezlong pentru camera single)
AIFB includes: FB + bauturi la mese (apa, vin local sau o bautura non alcoolica pe persoana) + beach service (1 umbrela + 2 sezlonguri pe camera/ 1 sezlong pentru camera single)
AI Includes: AIFB + open bar intre orele 11.00 si 21:00 (fara limita : apa, vin, bere, bauturi non alcoolice, caffe, unele bauturi spirtoase)


Localizare HOTEL DUE MARI:
Hotelul are o asezare strategica intre Rimini si Riccione, la cativa pasi de plaja, aproape de Filabiandia si Rimini Terme. La 500m de hotel exista supermarket, statia de bus nr 33 este aproape de hotel - circula linia 11.

PLAJA: nisip fin, la 50m de hotel. Plaja publica este la 100m de hotel.

Dotari camere: receptie 24h, AC (functional intre 23.05-11.09), uscator de par, balcon, baie cu dus, safe (contra cost), frigobar, telefon, vedere laterala spre mare, wifi.

Facilitati HOTEL DUE MARI: lift, bar, plata cu cardul, camera de bagaje, gym, restaurant, lounge, veranda, gradina, wifi, AC in spatiile publice, piscina cu sezlonguri si umbrele (deschis intre 23.05-11.09). Hotelul accepta animalele de companie de talie mica.

check-in incepand cu 13.00 - chech-out 10.00
Facilitati pentru copii: spatiu de joaca, piscina pentru copii

CLASIFICARE OFICIALA: 4*

WEB: https://www.pedrellihotels.com/

ALTE INFORMATI:
Taxa de statiune se plateste la receptie:
- aprox 1 euro/persoana/noapte la hotel 2*;
- aprox 2 euro/persoana/noapte la hotel 3*;
- aprox 3 euro/persoana/noapte la hotel 4*;
- aprox 4 euro/persoana/noapte la hotel 5*.
Copiii intre 0-14 ani nu platesc taxa de statiune.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.