Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BLUMEN (Viserba)


Descriere

HOTEL BLUMEN3* Viserba di Rimini

Descriere:Hotel Blumen este pe plaja si este recomandat familiilor cu copii.Gara din Viserba, cu legaturi catre Rimini, Riccione ei Cesenatico, este la doar 800 de metri de hotel.

Facilitati hotel: restaurant, wi-fi in spatiul public, miniclub pentru copii(21.06-30.08). Toate spatiile publice au AC.

Dotari camere: aer conditionat(5 euro/zi), frigider(6 euro/zi), TV prin satelit, telefon, baie cu dus, uscator de par(gratis, trebuie cerut la receptie). Camerele cu vedere laterala la mare nu au balcon, cele cu vedere frontala au balcon.

Patutul pentru bebelusi costa 10 euro/zi.Camerele cvatruple sunt cu paturi suprapuse. Nu toate camerele au balcon, nu se plateste suplimentar pentru camerele cu balcon.

Tip masa:mic dejun, demipensiune si pensiune completa.Mic dejun bufet dulce si sarat. Cina la alegere din 3 feluri principale si 3 secundare, bufet mixt, fructe sau desert, apa minerala inclusa.

Plaja: nisip

Servicii suplimentare : servicii de plaja = 15 euro/zi/camera dubla (includ 1 umbrela si 2 sezlonguri)

http://www.blumenhotel.com/

Taxa de statiune se plateste la receptie:
-- aprox 1 euro/persoana/noapte la hotel 2*;
- aprox 2 euro/persoana/noapte la hotel 3*;
- aprox 3 euro/persoana/noapte la hotel 4*;
- aprox 4 euro/persoana/noapte la hotel 5*.
Copiii intre 0-14 ani nu platesc taxa de statiune.

Persoanele care nu au implinit 14 ani sunt neplatitoare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.