Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Descriere HOTEL ACASAMIA:
Hotelul este deschis din 1954 si a fost reconditionat partial in 2018. Este destinati atat calatoriilor de busines cat si vacantelor, hotelul fiind deschis tot timpul anului.


Tip masa: mic dejun


Localizare HOTEL ACASAMIA:
Este localizat strategic, astfel ca atat plaja, cat si centrul vechi si centrul de Congrese sunt la mica distanta fata de hotel. In cateva minute de mers cu autobuzul se poate ajunge la Centrul Expozitional Rimini.


PLAJA: nisip fin, peste drum de hotel. Plaja publica este la cca 1.5km de hotel.




Dotari camere: Hotelul are un total de 34 camere duble si 3 single, dotate cu: AC (functional 30.05-19.09), uscator de par, balcon (camerele comfort cu baby cot nu au balcon), baie cu dus, safe (contra cost), minibar (gol), telefon, TV, wifi gratuit.


Facilitati HOTEL ACASAMIA: safe la receptie, lift, bar deschis 24h, accepta plata cu cardul, camera de bagaje, camera de mic dejun, lounge, veranda, gradina, wifi, AC in spatiile publice, inchirieri biciclete (contra cost), receptie 24h/ Hotelul accepta animale de companie de talie mica. Parcare la cca 200m de hote, nu este pazita (5 euro/zi), nu are piscina,


check-in incepand cu 13.00 - chech-out 11.00


CLASIFICARE OFICIALA: 3*


WEB: http://www.hotelacasamia.it/en/


ALTE INFORMATI:
Taxa de statiune se plateste la receptie:
- aprox 1 euro/persoana/noapte la hotel 2*;
- aprox 2 euro/persoana/noapte la hotel 3*;
- aprox 3 euro/persoana/noapte la hotel 4*;
- aprox 4 euro/persoana/noapte la hotel 5*.
Copiii intre 0-14 ani nu platesc taxa de statiune.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie