Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Radsor este un hotel-restaurant din Rasnov care are la baza un concept nou, bazandu-se pe experienta pe care turistii o vor avea pe parcursul sejurului petrecut aici. Istoria sa incepe simplu, printr-o constructie in stilul clasicelor hoteluri de munte europene, beneficiind de cea mai buna asezare in centrul unei regiuni de munte vedeta a Romaniei, Brasov.

Hotelul este amplasat la poalele Cetatii Rasnov, la cateva minute de partiile principale din Poiana Brasov sau de traseele montane de vara. Cetatea Rasnov este localizata la o distanta de 2 km fata de hotel, iar Dino Parc se afla la o distanta de 1,4 km fata de hotel.

Pozitionat la poalele Cetatii Rasnov, la cateva minute de partiile principale din Poiana Braaov sau de traseele montane de vara, Hotelul Radsor creeaza o casa de oaspeti prietenoasa pentru oamenii din intreaga lume, respectand in acelasi timp personalitatea propriilor viziuni arhitecturale si de confort.
La 2 minute distanta se gaseste o parcare publica subterana gratuita.

Radsor dispune de 37 camere in total, dintre care:
- 3 apartamente,
- 4 camere de familie (pat matrimonial + fotoliu extensibil),
- 5 camere duble superior,
- 25 de camere duble.

Camera family dispune de un fotoliu extensibil; camera dubla superior are in dotare o canapea extensibila; apartamentul are dormitor si living cu canapea extensibila, despartite prin usa.

Facilitati camere: Toate spatiile de cazare sunt dotate cu aer conditionat, ceas desteptator, TV cu ecran plat, wi-fi gratuit, radio, seif, telefon, frigider, facilitati de preparare a ceaiului si cafelei, baie privata cu uscator de par, halate, papuci. Unele camere dispun de orientare catre gradina sau catre oras.

Facilitati hotel: receptie deschisa nonstop, restaurant, cofetarie, bar, cafenea, lounge/camera cu TV comuna, terasa la soare, sali de conferinta si petreceri, loc de joaca pentru copii la exterior, zona de joaca la interior, facilitati pentru persoane cu mobilitate redusa, camera de bagaje si zona pentru fumatori.

Sala de conferinta: capacitate 70 locuri (amfiteatru), 30 locuri (U shape), 35 locuri (square shape). Dotari: videoproiector ,sonorizare, flipchart, sala suplimentara de 15 locuri, Wi-Fi.

Servicii de masa : In cadrul restaurantului propriu. Restaurantul hotelului isi asteapta oaspetii intr-o atmosfera eleganta si intima, servind preparate delicioase din bucataria romaneasca.

Servicii si facilitati cu plata : business centre, sali de conferinta si petreceri.

Puncte de interes in apropiere: - Cetatea Rasnov - 0,4 km;
- Dino Parc - 0,8 km;
- Pestera Valea Cetatii - 2,7 km;
- Rezervatia de ursi de la Zarnesti - 5,7 km;
- Telecabina Postavarul - 6,7 km;
- Telecabina Capra Neagra - 7,1 km.

Animalele de companie nu sunt acceptate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie