Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Elexus Boutique


Descriere

ELEXUS BOUTIQUE este fostul Hotel Robinson. Din 1926 a fost o prezenta constanta pe harta turismului de pe Valea Prahovei. Numele hotelului s-a schimbat in 2020, dar prin confort si calitatea serviciilor oferite atrage in continuare mii de turisti. Cele 20 camere si apartamente (8 camere duble, 4 camere duble superior , 3 camere single , 2 apartamente standard , 2 junior suite,1 apartament deluxe) recent renovate si modern decorate, sunt pregatite sa-si primeasca oaspetii.
Dotari si servicii
Hotel Elexus Boutique pune la dispozitie un restaurant cu o capacitate de 100 locuri, 1 terasa cu o capacitate de 100 locuri , 2 foisoare cu capacitate de 10 locuri fiecare si 1 sala de conferinte cu o capacitate de 60 locuri.
Il gasiti in statiunea Predeal, intr-o zona superba cu multa verdeata, peste drum de hotel Elexus.
Savureaza farmecul unui hotel cu traditie, fondat in 1926. Recent renovat, Elexus Boutique este o oaza de confort, pe gustul si celor mai pretentiosi turisti.
Confortul si dotarile hotelului sunt completate de o priveliste de neegalat. Elexus Boutique are o vedere superba spre Valea Timisului si Valea Prahovei, fiind aproape de partia de schi Polistoaca. Este reteta pentru o vacanta de neuitat.
Servicii masa
MASA: restaurant propiu, a la carte
Dotari camere
Camera single , suprafata 10 mp , dotari : Acces card,TV lcd , telefon,uscator de par,seif,halat,papuci, consumabile.
Camera dubla suprafata 15 mp, dotari : Acces card ,TV lcd, uscator de par ,telefon,seif , halat,papuci, consumabile .
Dubla superior suprafata 15 mp, dotari :Acces card,balcon,tv lcd,uscator de par, seif, halat,telefon, papuci, consumabile Junior suite suprafata 30 mp, dotari :Acces card,TV lcd , uscator de par , seif , halat,papuci, consumabile Compus din 1 dormitor matrimonial , hol , baie , dormitor pat single sunt situate la etajul 3.
Apartament standard suprafata 45 mp, dotari : Acces card, balcon,TV lcd , uscator de par , seif , halat,papuci, consumabile .Compus din 1 dormitor matrimonial , hol , baie , living cu canapea extensibila
Apartament deluxe suprafata 45 mp, dotari : acces card, balcon,TV lcd , uscator de par , seif , halat,papuci, consumabile.Compus din 1 dormitor matrimonial , hol , baie , dormitor single , vedere la munte , este situat la etajul 3.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.