Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CABANA FULG DE NEA PREDEAL


Descriere

Adapostita intre munti si inconjurata de aroma padurilor, Cabana Fulg De Nea din Predeal este refugiul ideal pentru cei care doresc sa evadeze din aglomeratia orasului si sa se rafaca intr-un cadru de munte.


Fiind la fel de primitoare in orice anotimp, oferindu-va o multime de activitati recreative, Cabana Fulg De Nea beneficiaza de spatii de cazare, restaurant, bar, terenuri de tenis, centru de inchirieri material sportiv atat pentru sezonul de vara cat si pentru cel de iarna, sala de conferinte, patinoar, tenis de masa si billiard, parcare, organizare de mese festive in restaurant.


Clasificata la 3 stele, Cabana Fulg De Nea este o locatie minunata pentru cei care iubesc muntele, cantecele de cabana din jurul focului si aerul curat. Aici veti fi intampinati cu multa caldura de o echipa de oameni tineri, profesionisti si competenti care fac tot posibilul pentru ca sederea dumneavoastra sa fie cat mai placuta si confortabila.

Observatii: Animalele de companie nu sunt acceptate.Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Wi-Fi
Biliard
Recepție
Masă tenis
Terasă
Facilități masă evenimente
Sală conferință
Alarmă fum

Locatie