Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ATRIUM COLLECTION (fostul SKI SKY)


Descriere

La doar doua minute de partia de schi Clabucet, HOTEL ATRIUM COLLECTION, fostul hotel SKI&SKY, reprezinta locatia ideala atat pentru practicarea sporturilor de iarna cat si pentru organizarea de evenimente corporate sau private. Totul intr-un cadru de cazare foarte generos. Acesta are 29 camere, 21 camere duble standard, 5 camere economy situate la mansarda, 3 apartamente,
Dotari si servicii
Cum oamenii fac intotdeauna diferenta, echipa formata din profesionisti specializati in servicii hoteliere de foarte buna calitate este pregatita sa satisfaca cele mai inalte exigente. Intotdeauna atenti la detalii pentru ca detaliile fac diferenta!
Pozitionarea si amenajarea hotelului contribuie substantial la obtinerea unui sejur relaxant la munte, iar camera Belvedere situata la ultimul etaj intregeste acest aspect prin privelistea minunata pe care o ofera turistilor. Ski & Sky este o locatie excelenta si pentru diversele evenimente de tip corporate deoarece dispune de o sala de conferinte de 70 persoane, dotata cu toate echipamentele necesare unor astfel de evenimente. Toate aceste aspecte impreuna cu personalul calificat si amabil care il deserveste fac din hotelul Ski & Sky destinatia perfecta de vacanta.
Am ales ca bucataria noastra sa fie una de exceptie; produse mereu proaspete, corect asezonate si bucatari inspirati.
Preparatele din Bucataria Traditionala Romaneasca cat si din cea internationala sunt executate profesionist si cu mult gust.
Pranzul sau cina se pot lua intr-un spatiu dedicat, generos (100 locuri), intr-o atmosfera coerenta cu farfuriile pline de gust.
Cand pofta de cafea ori poate de un ceai tomnatic dulce acrisor isi face loc dupa un pranz echilibrat, Sky Lounge de la ultimul nivel iti satisfice dorinta.
Aici panorama muntilor Bucegi, Piatra Mare sau Postavarul permite gustului sa se imbine cu visurile asa incat simturile sa recunoasca Inima Predealului!
Intr-un spatiu ce imbina traditionalul cu modernul poti petrece clipe de neuitat in Crama hotelului nostru care iti asigura o atmosfera de intimitate si iti permite degustarea unei game de vinuri bogate in aroma, aciditate si savoare.
Servicii masa
MASA: restaurant propriu.
Dotari camere
Camerele intrunesc toate standardele unui hotel pozitionat deasupra serviciilor de 4 stele: minibar, TV cu ecran LCD - include cele mai urmarite programe lasand acces liber la diversitate, internet de banda larga si putere marita, telefon, uscator de par, casca dus, buton panica pentru situatiile de urgenta si produse cosmetice atent alese.
Camera single: capacitate maxima: 1 adult si 1 copil, suprafata: 21 mp, 1 pat matrimonial (140x200 cm).
Camera dubla sau twin: capacitate maxima: 2 adulti si 1 copil, suprafata: 25 mp, 2 paturi twin (90x200 cm) sau 1 pat matrimonial (180x200 cm).
Apartament: camere: 1 living room si 1 dormitor, capacitate maxima: 4 adulti si 2 copii, suprafata: 52 mp,1 pat matrimonial si 1 canapea extensibila.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.