Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SUNSET RESORT


Descriere

Site web
http://www.sunsetresort.bg/

SPA & Welness
Centrul Spa se intinde pe o suprafata totala de 1000 mp si cuprinde doua sectiuni distincte, pentru wellness si sectiune dedicata tratamentelor termale. Astfel, in cadrul acestora pot fi regasite: terapie cu pietre firbinti si ayurveda, tratamente faciale, masaj clasic, hamam, solar, salon de infrumusetare, precum si laconium, sauna finlandeza si cu infrarosu, baie de aburi, fantana de gheata, zona de relaxare si kneipp bazin.

Drinks & Food
In cadrul complexului puteti gasi o varietate ridicata de specialitati gastronomice si felurite bauturi alcoolice si nonalcoolice expuse in numeroasele restaurante si baruri de care dispune. Astfel, hotelul prevede 5 restaurante principale cu servire bufet, 4 restaurante a la carte (Venezia – prezinta gastronomie italiana, Mediterraneo – specializat pescaresc, conform retelor din jurul marii Mediterane, Asia – cu specific asiatic, La Boheme – ofera specialitati gastronomice si vinuri frantuzesti), lobby bar, 2 baruri situate in apropierea piscinei, Vitamin Bar, patiserie si cafenea.

Sport si divertisment
Buna dispozitie, relaxarea si divertismentul sunt asigurate in cadrul hotelului cu ajutorul echipei de animatori, dar si a numeroaselor facilitati si servicii pentru petrecerea timpului liber: piscina exterioara, bowling, biliard, masa de tenis, boccia, volei pe plaja, darts, sala de jocuri, spectacole de divertisment.

Localizare
Elegantul hotel de 5* este situat foarte aproape de plaja lunga de 400 m din statiunea Pomorie. La scurta distanta de acesta se afla drumul principal Bourgas- Varna.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.