Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

The Westin Resort Costa Navarino


Descriere

Povestea a nceput acum 4500 de ani, cu mult nainte sa nfloreasc regii si reginele, onoarea si tradiia, rzboiul si prietenia. Astzi, aceasta poveste continu cu experiene autentice si tradiii colorate ce dateaz din antichitate.
Multe dintre sporturile de astzi i au rdcinile in Grecia antic, inclusiv golful, care se aseamn cu spheristiki, un joc cu mingii jucat in secolul VI nainte de Hristos.
Costa Navarino este noua destinaie principal de la Mediteran, localizat n peisajul de la malul mrii care i taie respiraia din Messinia, Grecia. Aceasta include un numr de locuri distincte i complementare, alturi de hoteluri de 5 stele, reedine de lux, faciliti pentru conferine, thalassoterapie (terapie ce const n folosirea apei si produselor oceanice i marine n scop medical, pentru a beneficia de proprietile vindectoare ale acestora i a reface i remineraliza corpul) i centre SPA, terenuri de golf, dar i o mare varietate de activiti ce se pot practica de-a lungul anului, att pentru aduli, ct i pentru copii, unice n zon. Costa Navarino reprezint baza ideal de unde poi ncepe s descoperi trecutul variat din Messinia. Palate Miceniene, temple clasice, biserici Bizantine si castele medievale sunt aezate astfel nct s se poat ajunge uor la ele, n timpul unei plimbri de jumtate de zi, n care se va destinui splendoarea mai multor situri din Patrimoniul Mondial UNESCO, inclusiv Olympia Antic, Mystras i Templul lui Apollo Epicurius. Filozofia de mediu responsabil din Costa Navarino este condus de dorina nflcrat de a promova Messinia n timp ce i pstreaz bogia i frumuseea natural.
Dunele Navarino reprezint casa Dunes Course, primul teren de golf de 18 guri conceput sub semntur n Grecia. ntinzndu-se peste mai mult de 130 de hectare de deal uor nclinat, Dunele Navarino reprezint o locaie ameitor de frumoas. Bogat nzestrat de natur, aezarea domnin o magnific plaj nisipoas ce se ntinde pe mai mult de 1 km, splat de apele calde cristaline ale Mrii Ionice.
Poziia celor 140 de hectare ale Golfului Navarino, n apropiere de Pylos, este a doua construcie din Costa Navarino i locaia celor 18 guri ale Bay Course, proiectat de Robert Trent Jones Jr. Golful Navarino se ntinde pe 2 km glorioi cu faa la mare, care permit turistilor sa aiba o priveliste ce le taie rsuflarea, n special la rsrit. Este un loc de o frumusee natural extraordinar i cu o importan istoric deosebit.
Dunes Course
Bernhard Langer, asociat cu European Golf Design, este arhitectul primului teren de golf cu 18 guri care i poart semntura din Grecia. Dunes Course, inspirat de caracterul peisajului natural, s-a deschis n 2010. Aproape de mare, s-a creat o legtur ntre acestea, reprezentnd un relief tipic grecesc, cu mslini si citrice. Mai multe guri se ntind n lungul unui ru micu ce traverseaz locul, cu mult verdea n jur i cu o pas larg de navigaie.
Locul are o motenire arheologic impresionant, de mai mult de 5000 de ani, iar designul a fost adaptat pentru a proteja rmiele descoperite n timpul construciei. Excavrile formeaz acum parte integrant din caracterul si istoria terenului de golf. Amplasarea variat a intelor arat c va fi foarte plcut pentru juctorul de golf obinuit n timp ce va fi i o provocare captivant pentru juctorii experimentai. Msurnd n total 6018 metri, zonele de joc sunt generos de largi i se mprietenesc perfect cu adierile rcoroase datorit apropierii de mare. La mai multe guri, oceanul servete ca un fundal frumos, sclipitor. Exist i opiuni care servesc drept recompens pentru riscul asumat pentru a tenta juctorul, cu gaura 6, foarte dramatic, de unde se ofer ansa de a traversa terenul de pe o int nalt. Ultima gaur se onduleaz iari pe un teren n pant, lng clubul elegant i foarte primitor.
Este un loc bogat in frumusee natural i cultur, care va spori atracia juctorilor de golf care sunt n cutarea unui refugiu minunat pentru golf. Sunt sigur ca, datorit acestui proiect, muli turiti din toat lumea vor cltori s vad peisajul remarcabil i s joace ceea ce este un teren de golf de nota 10. Bernhard Langer

Bay Course
La doar cteva minute de Dunele Navarino, n Golful Navarino, Bay Course ofer o un set de provocri alternative i alegeri ntr-un cadru destul de diferit. Proiectat de arhitectul american Robert Trent Jones Jr., este mai mic dect Dunes Course, la 5760 metri de intele din spate. Unele guri accentueaz jocul strategic i poziia n golf.
La fel cum sculpturile de marmur din perioada clasic au ieit n eviden n Grecia Antic, sperm s sculptm un peisaj de golf demn de testul timpului asupra unui loc care cred c va fi cel mai bun din Europa. Robert Trent Jones Jr.

Academia de Golf Navarino
mbuntirea jocului
Chiar dac eti un juctor de golf experimentat sau novice, Academia si facilitile practice vor ajuta la mbuntirea jocului. eful poliglot PGA Professional i personalul ofer lecii individuale, de grup i pentru copii care pot fi despre tot jocul sau se axeaz pe o zon specific. Exist i un simulator de golf, la fel i excelente zone de practic att pentru pentru jocul lung, ct i pentru cel scurt, bunker play i putting. Pentru cei care cltoresc fr crose, ultimul tip de echipament de golf este disponibil pentru nchiriere.

Clubul Dunes
Cei 3500 m2 primitori ai Clubului Dunes ofer juctorilor de golf decorul ideal pentru a socializa i pentru a se relaxa nainte sau dup meci. O spaioas teras deschis ngduie membrilor s admire o privelite superb asupra terenului i regiunii nconjurtoare. nuntru, barul i grtarul sunt deschise toat ziua i servesc o mare varietate de buturi, gustri si mese. Exist numeroase spaii pentru luat cina i pentru banchete pentru grupuri de toate mrimile, la fel i o zon special pentru membri.

Dunele Navarino
Inspirate de vechile conace mesiniene, aglomerri de vile uor ridicate se mbin armonios ntr-un peisaj nevinovat de la malul mrii, mrginite de o lung plaj nisipoas. Aceasta este zona Navarino Dunes, casa romanilor, o staiune de lux, Costa Navarino Westin Resort i vilele Navarino Dunes. Gazda activitilor de relaxare ateapt n centrul satului Agora, cu cafenele, baruri, cinematograf, teatru in aer liber si shopping exclusiv.

In cei 4000 de metri ai Anazoe Spa, intelepciunea trecutului intalneste stiinta de astazi. Tratamente unice cu ulei de masline bazate pe anticile practici locale, terapii dezvoltate din stravechile traditii curative grecesti, programe revitalizatoare de thalassoterapie, produse exclusive bazate pe ierburi salbatice, bogate in ingrediente extrase naturale, toate oferite intr-un mediu linistit cu facilitati de talie mondiala. Copiii se pot juca in siguranta la centrul de ingrijire Cocoon, in timp ce copiii ceva mai mari se delecteaza cu activitati captivante la centrul de tineret special conceput, SandCastle, si la fabulosul parc de distractii acvatic. O amuzanta experienta din care vor invata multe lucruri asteapta tinerii pe parcursul descoperirii naturii din Messinia, dezgropand secretele ca mici arheologi si sapand spre lumea magica a mitologiei grecesti.
La Navarino Natura Hall, vizitatorii vor invata mai multe despre unicitatea si frumusetea habitatului natural al Messiniei si despre semnificanta contributie pe care fiecare dintre noi o poate face pentru inverzirea planetei prin mici schimbari in viata de zi cu zi. Centrul are si programe speciale pentru copii, asigurand o amuzanta experienta de invatare prin jocuri.
Navarino Outdoors organizeaza tururi incluzand plimbari de agrement, mersul cu bicicleta si cataratul pe munte, toate conduse de profesionisti experimentati, care va vor introduce pe incantatorul taram din Messinia. In interior, exista un centru de sporturi moderne care ofera bowling, squash si baschet, dar si meditatie si ore de fitness. Turistii pot experimenta cultura locala direct de la sursa, participand la culegerea recoltei de masline, lafabricarea vinului sau la pescuit cu localnicii.
Navarino Sea ofera entuziastilor de sporturi acvatice placeri invioratoare sub caldura soarelui mesinian. Acestea includ sporturi de suprafata, cum a fi surf, kayak, kitesurf, tururi cu yachtul, dar si un Club de scufundari, care ofera cursuri de scuba diving de la incepatori pana la nivelul de instructor.

Traiul autentic in lux
Urmatoarea faza a dezvoltarii include construirea unor vile spatioase cu piscine private, pe mari bucati de pamant integrate in statiunile din Costa Navarino, cu acces la facilitatile si serviciile hotelului si la terenurile de golf. Aceste proprietati unice ating cele mai inalte standarde de excelenta in constructie si ofera unele dintre cele mai ametitoare peisaje de la Mediterana. Bucati de pamant neanexate din regiunea cea mai apropiata de Costa Navarino si cu acces la statiuni sunt de asemenea puse in vanzare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.