Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 11 hoteluri

Pattaya, Thailanda

DescriereA-One New Wing are 264 de camere toate proiectate cu o tema nautica dotate cuterase private si Wi-Fi gratuit pentru toate camerele Acest hotel orientatspre servicii ofera de asemenea o camera de rugaciune musulmana un centru defitness si tra . . .

Pattaya, Thailanda

Descriere AmariPattaya ofera vederi uimitoare la mare o piscina in aer liber cu un bar lapiscina Parcarea gratuita si WiFi gratuit sunt disponibile in toate camerele AmariPattaya se afla la 84 km de Aeroportul International Suvarnabhumi Bangkok estel . . .

Pattaya, Thailanda

ValonBeach este o statiune tropicala pe malul marii Oferind o atmosfera relaxantade plaja cu muzica linistitoare si meniuri reconfortante Amplasat in inimaplajei Dongtan din Jomtien Pattaya unde va puteti bucura de activitati pe plajade o alergare li . . .

Pattaya, Thailanda

DescriereSituat de-a lungul plajei Pattaya Cape Dara Resort - SHAPlus ofera o piscina in aer liberSe afla la 10 minute de mers cu masina decentrul comercial Central Festival Pattaya Este disponibil WiFi gratuit Stradapietonala Pattaya se afla la 15 m . . .

Pattaya, Thailanda

DescriereRamaneti in inima centrului Pattaya unde va aflati la o scurta plimbare peplaja cumparaturi serioase mese delicioase si multe altele In statiunea plinade actiune una dintre cele mai renumite destinatii de plaja din Thailandaputeti petrece cu . . .

Pattaya, Thailanda

LocatieHotelul Golden Tulip Essential Pattaya este situat in inimaorasului Pattaya in Naklua care serveste atat calatorilor de afaceri cat sicalatorilor de agrement cu confort si facilitati totale Hotelul vine cu oamenajare a camerelor spatioase de 3 . . .

Pattaya, Thailanda

DescriereSituat in nordul Pattaya la 300 de metri de plaja Naklua LK Emerald Beach -SHA Extra Plus ofers cazare cu o piscins in aer liber parcare privats gratuitsun centru de fitness di o grsdins Oferind room service aceasts proprietateare de asemene . . .

Pattaya, Thailanda

DescriereBine ati venit intr-o oaza privata de pe plaja nordica din Pattaya Situat la inceputulfaimosului district Naklua pe faimoasa plaja din Pattaya Hotelul M Pattaya vainvita la un sanctuar la soare Un punct fierbinte pentru persoane din interior . . .

Pattaya, Thailanda

DescriereUn hotel boutique unic contemporan stil chinezesc in Pattaya cu 35 de cameresuperioare deluxe studio si apartamente Marine Beach Hotel Pattaya este oproprietate pe malul marii pe plaja Jomtien orasul Pattaya Chonburi Simtiti-varelaxat emoti . . .

Pattaya, Thailanda

Descriere Situat de-a lungul plajei Pattaya Hotelul Discovery Beach are o piscina in aer liber Oferind si un centru de fitness hotelul ofera camere moderne cu WiFi gratuitLocatie Aflat la 7 minute de mers pe jos de Central Festival Pattaya Discover . . .