Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Beachfront Epico Olimp cm


Descriere

Credem că dragostea, sentimentul de apartenență și conexiunea sunt surse universale ce aduc starea de bine. Iar această senzaţie minunată se bazează pe plăcerea de a fi printre ai tăi.


Ne deschidem porţile către oaspeții noștri şi te invităm pe tine şi pe cei dragi ţie să beneficiaţi de întregul nostru devotament, ospitalitate și prietenie. Prețuim momentele private petrecute împreună, dar și confortul pe care ni-l dă liniștea sufletească.


PUNEM SUFLET ŞI EXPERTIZĂ


▪ Ambianță cochetă a spațiilor interioare și exterioare, cu atracţii ce omagiază mediul natural superb (pentru care această parte a Olimpului este faimoasă)

▪ Locații gastronomice open-space și pline de gust (bucătărie mediteraneană simplă, sănătoasă, pachete de picnic savuroase, programe de detoxifiere)

▪ Exclusivitate integrată în conceptul proprietății (grădină închisă cu plajă dedicată inclusă)

▪ Responsabilitate concentrată asupra oaspeților noștri de a oferi cea mai bună experiență de relaxare pentru familie și prieteni


Te invităm cu entuziasm să petreci momente memorabile alături de cei dragi într-o escapadă unică în cea mai verde zonă a Olimpului. Creeaza amintiri ce vor dura o viață.


EPICO.

Seafront & Garden Apartments

Vacante implinite.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Aer condiționat
Grădină
Bar
Terasă
Camere nefumători
Wi-Fi
Cameră depozitare bagaje
Mobilier extern
Zonă fumători
Seif
Monitorizare video zone comune
Serviciu privat Check-in / Check-out
Camere izolate fonic
Cheie acces
Meniu copii
Plajă
Umbrele de soare
Recepție
Șezlonguri
Alarmă fum