Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HELIOS..


Descriere

Hotelul Helios este situat in centrul statiunii Ocna Sibiului langa Hotelul Salinas.Facilitati Hotel;

Locatia ofera spatii de cazare in 39 de camere Double, 8 camere Double cu pat matrimonial, 5 Apartamente.

Hotelul dispune de restaurant cu 3 saloane, 2 sali de conferinta din care sala Brancoveanu situata la parterul hotelului Helios are o capacitate de 22 locuri.

Salile sunt prevazute cu ecran, videoproiector, flipchart si se pot inchiria sistemele de sonorizare si traducere simultana.

Hotelul mai dispune de loc de joaca pentru copii, sauna, baie turceasca, jacuzzi, cabinet pentru masaj de intretinere, piscine cu apa dulce si sarata.

Indicatiile terapeutice specifice zonei includ tratamente ale afectiunilor aparatului locomotor, ale aparatului respirator, ale tubului digestiv si ale glandelor anexe, afectiunilor ginecologice, afectiunilor reumatismale.Facilitati Camere:

Camerele Duble au 2 paturi sau pat matrimonial, televizor, minibar, baie cu cada, uscator de par, mobilier nou.

Apartamentele au living cu canapea, fotolii, televizor, minibar, dormitor, baie cu cada, mobilier nou.


Alte informatii : In functie de numarul de turisti, serviciile de masa se pot servi sub forma de bufet suedez sau variante de meniu fix


Turistii trebuie sa aiba dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie),trimitere de la medicul de familie sau specialist pentru a beneficia de tarifele speciale de tratament.


Turistii trebuie sa fie contibuabili la CNPAS. (casa nationala) nu la armata sau alte case de asigurari.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.