Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LTI PREMIUM DOLCE VITA

   Nisipurile De Aur, Bulgaria


Descriere

LOCALIZARE: Hotelul se afla la 150 m de plaja.


FACILITATI HOTEL: are 6 etaje, o gradina de 5000 mp, restaurant cu terasa, restaurant tematic, lobby bar cu terasa, lounge bar cu terasa, bar/snack bar la piscina, piscina, piscina pentru copii, sezlonguri si umbrelute la piscina, club pt copii, loc de joaca pentru copii, centru SPA, sauna, jacuzzi, masaj, sala de fitness, piscina interioara ( 80mp ), wireless gratuit la Lobby, sezlonguri si umbrelute gratuite la piscina.


FACILITATI CAMERE: hotelul detine 290 de camere dotate cu baie cu dus sau cada, uscator de par, telefon, aer conditionat, Tv satelit, minibar, safe, balcon /terasa, vedere la parc sau la mare. Junior Suite - sunt mai spatioase, aceleasi facilitati, camere family rooms type A: living si dormitor, family room type B: 2 duble interconectate, 2 bai, internet cu cablu - 10 leva/sejur. camerele economy sunt mai mici si se afla la etajul 8 insa dispun de aceleasi facilitate.


Info parcare: 10 leva/masina/zi - se plateste la hotel si nu se poate rezerva /garanta din agentie.


Dress Code: pentru cina domnii trebuie sa poarte pantaloni lungi.


All Inclusive: toate mesele tip bufet, seri tematice, o cina a la carte cu prerezervare, bauturi locale alcoolice si non alcoolice nelimitate la barurile hotelului pana la miezul noptii, programe de animatie pentru copii si adulti de 6 ori/saptamana, spectacole cu muzica live seara, teren de sport multifunctional, sala de gimnastica, mese de tennis, polo, gimnastica acvatica, darts.










Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.