Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ARABELLA GRIFID


Descriere

Grifid Arabella hotel, Nisipurile de aur, Bulgaria

Localizare: Hotel Grifid Arabella este situat in centrul statiunii Nisipurile de Aur si la 50 metri de plaja. Datorita pozitionarii aproape de mare, este o locatie apreciata in special de familiile cu copii, dar si de cei care doresc sa strabata o distanta cat mai mica pana la mare. Este inconjurat de spatiu verde si copaci, ceea ce ofera intimitate si liniste. Hotelul face parte din lantul hotelier Grifid, un brand nou pe format pe litoralul bulgaresc care ofera clientilor sai serviciile, facilitatiile, ospitalitatea si linistea de care au nevoie pentru un sejur perfect.

Facilitati hotel: restaurante, baruri, receptie non-stop, transfer, lift, fitness, servicii de inchirieri, spalatorie, curatatorie, calcatorie, copiator, piscina interioara incalzita, teren de volei si baschet, terenuri de tenis cu nocturna, teren de fotbal, aerobic, pilates, tae - bo, gimnastica in apa, polo, trageri cu pusca, lectii de dans, cinema, karaoke

Facilitati copii: mini club cu loc de joaca, mini disco, SHO W pentru copii, piscina cu sectiune pentru copii cu tobogane, patuturi pentru bebelusi,

Facilitati camere: Camerele duble au 27 - 32mp si dispun de facilitati de cazare pentru maxim 3 persoane (2 adulti si 1 copil).
Apartamentele Junior au 35 - 45mp si dispun de facilitati pentru cazarea a maxim 3 adulti si 1 copil. Apartamentele au 50mp si ofera cazare pentru maxim 4 adulti sau 2 adulti si 2 copii.Toate spatiile de cazare au vedere directa la mare sau partiala si sunt dotate cu aer conditionat, baie cu cada, uscator de par, mocheta, canapea extensibila, telefon, TV program satelit, minibar (reincarcat zilnic cu apa minerala, bauturi racoritoare si bere), seif (contra cost), balcon mobilat, WiFi (contra cost).

Servicii de masa: Hotel Grifid Arabella are patru restaurante, dintre care unul serveste cele trei mese principale sub forma de bufet, cu o multitudine de feluri de mancare, salate, deserturi si bauturi locale. Celelalte trei au specific diferit, unul este italian, unul traditional bulgaresc si unul asiatic. Toate sunt amenajate cu eleganta si bun - gust.




**********
CONDITII FINANCIARE OFERTA STANDARD:

TERMENE DE PLATA:
a 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
a 60% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii;
a 20% din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii.
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
a 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu 30 zile inaintea plecarii;
a 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 29 zile - 15 zile inaintea plecarii;
a 80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 14 zile - 7 zile inaintea plecarii;
a 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 6 zile inaintea plecarii
Aceste conditii sunt standard si se pot modifica in cazul in care furnizorul de servicii la sol este un tour-operator german, care impune conditii speciale de anulare.

CONDITII FINANCIARE OFERTA EARLY BOOKING:

TERMENE DE PLATA:
a 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
a 80% din pretul pachetului turistic la termenul limita al pragului Early Booking aplicat la inscriere;

Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
a 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul cuprins intre ziua confirmarii rezervarii pana la expirarea pragului de Early Booking;
a 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face dupa expirarea pragului de Early Booking;


CONDITII DE ACORDARE A REDUCERII EARLY BOOKING (EB):
a Reducerea EB este inclusa in pachet, iar procentul precizat se aplica serviciilor de cazare si masa, dupa caz;
a Orice modificare reprezinta anularea rezervarii cu penalizari si refacerea acesteia la pretul si conditiile din momentul reinscrierii;
a Nerespectarea conditiilor de plata aplicate rezervarilor tip EB conduce la modificarea pretului pachetului conform ofertei standard.

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.


OBSERVATII:

a Tarifele prezentate in aceste oferte sunt exprimate in EURO / noapte.

a Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara sau carte de identitate valabila.

a Asigurarea medicala nu este obligatorie, dar este recomandata.

a Asigurarea storno este optionala, se incheie odata cu semnarea Contractului de Comercializare a Pachetului de Servicii Turistice.

a Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

a Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de autoritatile de resort din Bulgaria.

a Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.

a Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului.
a Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, aer conditionat etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

a Bauturile alcoolice sau racoritoare nu sunt incluse in pret (cu exceptia hotelurilor care practica sistemul All Inclusive).
a Pentru rezervarile facute cu Early Booking nu se accepta modificari de nume, structura camera etc.

Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.