Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Deschis in 2007, hotelul dispune de 88 camere duble si 16 apartamente luxoase, mobilate cu mult bun gust, o atmosfera placuta, calda si primitoare ce ofera oaspetilor sai cea mai confortabila vacanta de vara.

Descriere :

 Deschis in 2007, hotelul dispune de 88 camere duble si 16 apartamente luxoase, mobilate cu mult bun gust, o atmosfera placuta, calda si primitoare ce ofera oaspetilor sai cea mai confortabila vacanta de vara. Se face remarcat prin arhitectura moderna si stilul unic alaturi de eleganta si originalitatea statiunii. 

Localizare :

Hotelul Marieta Palace este situat in partea de nord a statiunii, la cca 500 de metri de plaja, aproape de cele mai importante puncte turistice si de afaceri din statiunea Nessebar.

Website:

http://www.marietapalacenessebar.com/

Facilitati hotel:

Hotel Marieta Palace dispune de restaurant, cocktail bar (deschis nonstop), lobby bar, sala de conferinte, internet gratuit, room service, coafor, magazin de suveniruri, bowling, biliard, discoteca, centru spa modern cu baie turceasca, infrared sauna, sauna normala, baie de aburi, solar, zona de recreere, sala de fitness, piscina exterioara la ultimul nivel, parcare subterana gratuita.

Facilitati camere:

Camere dispun de grup sanitar propriu cu cabina de dus si uscator de par, aer conditionat centralizat, TV satelit, mini-frigider, telefon, acces la internet (gratuit), seif (contra cost), balcon. O parte din camere dispun de fotoliu extensibil sau canapea.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie