Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Complex Casute Holiday Club Neptun


Descriere

COMPLEX CASUTE HOLIDAY CLUB NEPTUN este situat pe marginea lacului Neptun II, langa Biserica Ortodoxa, vis-a-vis de Bazarul Prichindel, intr-un cadru feeric creat de vegetatia forestiera, la o distanta de circa 200 m de plaja.

Va informam ca incepand cu acest sezon se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020 care ne-a fost adusa la cunostinta in cursul zilei de 25.01.2021. Vor fi taxate toate persoanele cu varsta de 18 ani impliniti.

Complexul este format din 24 casute tip 'bungalow' fiecare avand doua camere independente, situate intr-un cadru feeric creat de vegetatia forestiera.
Dotari si servicii
Complex Casute Holiday Neptun ofera loc de joaca pentru copii, gratare la fiecare vila, zona de promenada, zona de pescuit si parcare gratuita.
Zona in care este amplasat este una de poveste, plina de verdeata, ceea ce recomanda locatia pentru iubitorii de natura, liniste si relaxare. Situat intr-un cadru intim si inconjurat de vegetatie forestiera asigura ambientul necesar pentru petrecerea unui sejur cu adevarat de vacanta.
Dotari camere
Fiecare casuta are cate 2 camere cu intrari separate (suprafata utila de 12-15 mp), cu grup sanitar propriu si terasa, dotate cu: aer conditionat, tv color (cablu tv), mini-frigider (racitor), internet.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.