Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Callatis este un hotel cu parter si trei etaje si are in total 90 de camere. Hotelul dispune de centrala termica proprie.


Hotel Callatis a fost renovat complet in anul 2009 si imbunatatit partial in 2017. Acum toate camerele din hotel au aer conditionat, cabine de dus noi, televizoare si mini frigidere. Camerele de la parter nu au balcon, din acest motiv pretul lor este mai mic.

Hotel Callatis Neptun nu are restaurant propriu, insa in vecinatatea lui sunt deschise numeroase terase si restaurante, cu acces facil si cu meniuri diversificate. La cerere, masa se poate servi la restaurantul hotelului Recif.


Camerele sunt modernizate si dispun de baie proprie cu cabina de dus moderna, usi noi, tamplarie termopan, aparate de aer conditionat, racitoare si televizoare.

Receptia hotelului este organizata intr-un spatiu generos si atragator in care turistii sunt intimpinati de un personal competent si amabil. Parcarea existenta este gratuita pentru oaspetii hotelului in limita locurilor disponibile, iar in apropiere exista o parcare pazita, contracost.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie