Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TROPIKAL HOTEL


Descriere

Acest hotel de la malul mării este situat pe plajă, cu o zonă privată. Proprietatea include o piscină în aer liber, o saună şi o baie turcească. Toate camerele au aer condiţionat şi un balcon. Restaurantul serveşte preparate din bucătăria turcească şi internaţională în stil bufet suedez. Oaspeţii se pot bucura, de asemenea, de gustări de la localul cu autoservire şi snack bar. Băuturi sunt disponibile la barul din hol şi la barul de lângă piscină. Plaja
Plaja este privata cu nisip iar umbrelele si sezlongurile se ofera gratuit.

Facilitati camere
Toate camerele au aer condiţionat şi un balcon. Acestea sunt dotate cu TV prin satelit, telefon, minibar, seif, uscator de par, baie, wc.

Facilitati hotel
Hotelul pune la dispozitia turistilor sai receptie 24h, 2 lifturi, internet, bar la piscina, restaurant (interior si exterior), sala tv, piscina exterioara cu zona pentru copii, centru spa (hammam contra cost), sauna (gratuit), masaj (contra cost), sala de fitness, spalatorie (contra cost), sala de conferinte, tenis de masa, wi-fi gratuit in lobby, camere, receptie.

Tip de masa
All Inclusive

Categorie
4*

Localizare
Centrul oraşului Marmaris este la 3 km de hotel. Aeroportul Dalaman este la 90 km depărtare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.