Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AEGEAN PARK


Descriere

LOCALIZARE: Hotelul este situat pe plaja, la 500 m de Marmaris, 7.5 km de Icmeler si la o distanta de 100 km de aeroportul Dalaman. CAZARE: Hotelul, construit in anul 1996 si renovat in 2007, dispune de 5 etaje, 87 camere duble ( 16 m2, 2+1 pers), 51 camere triple ( 20 m2, 3+1 pers), 86 camere cu vedere la mare, 52 camere cu vedere land view. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, telefon, uscator de par, system de incalzire, mocheta, balcon, TV satelit, cabina de dus, conexiune internet ( gratuit), wireless. SERVICII: All Inclusive, mic dejun, pranz, cina, bauturi locale FACILITATI: Piscina exterioara, sectiune pentru copii, 2 lifturi, 1 restaurant interior, 1 restaurant exterior, restaurant A’la carte, 3 baruri ( la piscine, interior, A’la Carte), snack bar ( A’la Carte), spatiu de joaca pentru copii, aer conditionat, TV satelit in lobby. Fara cost: billiard, tenis de masa. Contra cost: coafor, spalatorie, conexiune internet, sporturi nautice, seif ( in loby). PLAJA: Plaja publica, sezlonguri, saltele, parasolar - contra cost
LOCALIZARE: Hotelul este situat pe plaja, la 500 m de Marmaris, 7.5 km de Icmeler si la o distanta de 100 km de aeroportul Dalaman.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.