Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MOVENPICK DEAD SEA HOTEL


Descriere

Site Web
http://www.moevenpick-hotels.com/en/middle-east/jordan/amman/resort-dead-sea/overview/

SPA & Wellness
Zara SPA este unul din cele mai cunoscute si profesionale complexuri de SPA din Orientul Mijlociu, intinzandu-se pe 6000 de metri patrati. In cadrul acestui SPA puteti beneficia de o multitudine de tratamente. Totodata, Marea Moarta are bine cunoscutele proprietati de vindecare, benefice pentru organism.

Drinks & Food
Serviciile de alimentatie sunt asigurate de cele 9 restaurante si baruri care ofera o varietate de preparate sau bauturi. In ceea ce priveste diversitatea mancarurilor, se pot gasi atat restaurante cu preparate din bucataria italianeasca, cat si din bucataria internationala

Sport & Divertisment
Hotelul pune la dispozitia turistilor mai multe piscine, dintre care una este incalzita si iarna, jacuzzi, terenuri de volei pe plaja, terenuri de tenis, solar dar si o sala de fitness. Totodata, in apropierea hotelului pot fi facute tururi pentru aprofundarea sau cunoasterea culturii Iordaniene, dar si vizite la faimoase atractii turistice.

Localizare
Mövenpick Resort & Spa Dead Sea este situat la malul Marii Moarte in Sweimeh. Este la 55km de centrul orasului Amman, la 32km de Muntele Nebo, la 50 de km de Madaba si la 25km de Hammamat Ma’in.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.