Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Palas


Descriere



Profil: Hotel recomandat pentru turistii care cauta confort


Info: Hotelul ,,Palas' este amplasat pe faleza din nordul statiunii Mamaia,la aproximativ 50 m de plaja. Hotelul are seif la receptie, bar, lift, camera de bagaje, facilitati persoane cu handicap, piscina neacoperita, jacuzzi, teren de sport (tenis, golf) neacoperit, sali de conferinte pentru 50 de persoane. Hotelul functioneaza din mai pana in octombrie.


Camere: Are 144 de spatii de cazare, dintre care 104 sunt camere duble si 40 sunt apartamente. Toate camerele din incinta Hotel Palas Mamaia au in dotare: instalatie de climatizare, minibar, internet, televizor, cablu TV, telefon si baie proprie. In camere nu se poate amplasa pat suplimentar.


Restaurant: Pentru servitul mesei, Hotel Palas Mamaia dispune de restaurant, salon pentru mic-dejun si terasa in aer liber cu iesire spre piscina. Piscina este prevazuta cu sezlonguri si umbrele, poolbar, piscina pentru copii si jacuzzi.

Restaurantul hotelului Palas ofera o variata gama de meniuri cu specific romanesc si international. Delicioasele feluri de mancare sunt insotite de rafinate vinuri provenite din cele mai renumite podgorii ale Romaniei. Pentru serile calde de vara, restaurantul dispune de terasa cu iesire la piscina racorita de incantatoarea briza a marii.


Servicii gratuite: camera de bagaje, lift, schimb valutar, facilitati pentru persoane cu handicap. Parcarea este gratuita in limita locurilor disponibile.


Servicii cu plata: comisionar curier, acces piscina.


Facilitati copii: Doi adulti si 1 copil cu varsta de pana in 5 ani ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun, fara pat suplimentar. Doi adulti si 1 copil cu varsta cuprinsa intre 5-10 ani achita 50% dintr-un loc de cazare si mic dejun integral. Copiii mai mari de 10 ani vor achita contravaloarea integrala a unui loc de cazare si mic dejun. Nu se accepta pat suplimentar in camera. Se accepta maxim 1 copil in camera dubla. Se accepta maxim 2 copii in apartament.


Animale de companie: Accesul nu este permis.


Atractii in zona: Telegondola, Satul de Vacanta, Aqua Magic. In statiune se afla, pentru turistii care doresc sa se distreze, faimoasele cluburi din zona de nord: Crema Summer Club, Princess, Le Gaga, Ego, Fratelli

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.