Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Malibu


Descriere


Profil: Leisure & Business


Situare: Hotelul se afla situat pe plaja, la intrarea in statiunea Mamaia.

Info:
Hotelul ,,Malibu' Mamaia este amplasat la intrarea sudica in statiunea Mamaia, fiind
marginit de plaja cu nisip fin si de apele lacului Tabacarie. Datorita pozitionarii
privilegiate, oaspetii hotelului au sansa unica de a urmari rasaritul soarelui din
apele Marii Negre si apusul acestuia in apele lacului Siutghiol.


Camere: Hotelul este structurat pe 40 camere matrimoniale, 90 camere twin, 22 apartamente. Are in dotare, incepand cu 2013, o superba piscina pe plaja (cu sezlonguri in limita locurilor disponibile, deschisa in functie de sezon si de conditiile meteo), un centru SPA (sauna umeda si uscata, salon masaj, coafor si cosmetica), loc de joaca pentru copii amenajat pe plaja, acces gratuit la Wi-fi, disponibil atat in spatiile comune, cat si in camere, restaurant, terasa, bar, precum si parcare gratuita pusa la dispozitia clientilor in limita locurilor disponibile. Camerele sunt dotate cu: minibar, telefon, TV, aer conditionat, seif, balcon si baie cu cabina dus. Unele dintre apartamente sunt dotate cu cada cu hidromasaj.


Restaurant: Capacitatea maxima din restaurant este de 185 persoane. Micul dejun este inclus in tariful camerei, regim ,,bufet suedez'. Celelalte mese se vor servi din meniul ,,à la carte' la restaurant, in regim fisa cont card. Program restaurant: 07:00 - 22:30.

Facilitati copii: Intre 0-5 ani au cazare gratuita in camera cu 2 adulti platitori (si mic dejun inclus si fara pat suplimentar); cei intre 5-9.9 ani - in camera cu 2 adulti platitori - achita doar mic dejun (fara pat suplimentar). Copiii peste 10 ani, in camera cu 2 adulti platitori, achita doar mic dejun integral (fara pat suplimentar). Copiii intre 12-15.99 ani, in camera cu 2 adulti platitori, achita obligatoriu pat suplimentar, conform ofertei. A treia persoana adulta se accepta in aparatament, cu plata pentru a treia persoana integral. Pe plaja se afla amenajat un loc de joaca pentru copii.


Servicii gratuite: sauna umeda si uscata, parcare in limita locurilor disponibile, internet wireless atat in camere, cat si in spatiile comune, piscina exterioara pe plaja (deschisa in functie de sezon si de conditiile meteo), sezlonguri pe plaja si la piscina (in limita locurilor disponibile)


Servicii cu plata: masaj, coafor, cosmetica, spalatorie, organizare excursii, inchiriere masini


Animale de companie: Accesul nu este permis.


Atractii in zona: Pozitia excelenta de care se bucura Hotel Malibu Mamaia usureaza accesul la unele dintre cele mai cunoscute obiective turistice din statiune, dar si din Constanta. Acestea sunt: Luna Park, Aqua Magic si Telegondola.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.