Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Doina


Descriere


Profil: Economic


Situare: Situat la intrarea in statiunea Mamaia, hotelul este al doilea din seria de 4 hoteluri de 10 etaje care se desfasoara dupa parcul acvatic Aqua Magic.


Info: Hotelul are bar, magazine, sala de jocuri si internet, mese de billiard, de ping-pong, jocuri electronice pentru copii, servicii de masaj de intretinere si general.


Camere: Hotelul are 330 de camere repartizate astfel: 262 camere cu 2 paturi, cu sau fara aer conditionat, 38 de apartamente care au living si dormitor si 30 de camere pentru 1 sau 2 persoane cu pat matrimonial. Camerele si apartamentele sunt dotate cu televizor, minibar si telefon, iar unele apartamente au aer conditionat.


Restaurant: Restaurantul, cu o capacitate de 600 de locuri si compus din 2 saloane, ofera experienta unei atmosfere si a unor preparate de calitate.

Facilitati: mini terenuri de sport: baschet, badminton, volei; 2 mese de tenis, trambulina elastica, spatiu joaca prescolari, loc de joaca pentru copii, sala fitness, darts, biliard, remi si table (in limita disponibilitatii), jogging, fitness si aqua gym la piscina


Servicii gratuite: informatii turistice, 1 (un) sezlong / camera / garsoniera si 1 (una) ,,cafeaua de dimineata' pe plaja hotelului Doina


Servicii cu plata: convorbiri telefonice, consumul din minibar, inchirierea de jocuri


Facilitati copii: Un copil cu varsta pana la 12 ani neimpliniti cazat in camera cu 2 adulti beneficiaza de gratuitate; pentru copilul cu varsta peste 12 ani se achita 50% din valoarea locului de cazare si primeste pat suplimentar (fotoliu pat).


Animale de companie: Accesul nu este permis.


Atractii in zona: Club tenis, Teatrul de Vara, telegondola


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.