Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Delta


Descriere


Profil: Recomandat familiilor cu copii

Situare: Hotelul este amplasat in zona sudica a statiunii, aproape de parcul ,,Aqua Magic', fiind incadrat de hotelurile ,,Meridian' si ,,Doina'.


Info: Hotelul a fost renovat complet in ultimii ani si cuprinde 135 de camere duble si apartamente care ofera conditii bune de cazare. Hotelul ,,Delta' Mamaia nu are restaurant propriu, insa masa poate fi servita intr-unul dintre restaurantele aflate in apropiere, pe faleza.


Camere: Hotelul dispune de 135 camere duble si apartamente. Camerele au fost renovate complet si sunt prevazute cu grup sanitar, televizor, minibar, aer conditionat si balcon (doar camerele de la etaj). Sunt impartite in 2 tipuri, pentru care tarifarea se face diferit: duble mici si duble mari. In dublele mici nu se accepta cazarea cu pat suplimentar.


Restaurant: Hotelul nu are restaurant propriu. Masa se poate servi in sistem ,,bon valoric' la unul dintre restaurantele din jur.


Servicii gratuite: parcare, aer conditionat


Servicii cu plata: servicii de calcatorie / curatatorie


Facilitati copii: Primul copil cu varsta intre 0 si 14 ani neimpliniti beneficiaza de cazare gratuita, fara pat suplimentar; pentru al 2-lea copil intre 0- si 14 ani neImpliniti, se achita 25% din valoarea unui loc si beneficiaza de pat suplimentar. Copiii peste 14 ani achita 50% din valoarea unui loc si beneficiaza de pat suplimentar (doar in camera dubla mare). 1 adult + 1 copil achita tarif camera dubla. Patul suplimentar se poate amplasa doar in camerele duble mari.


Acces animale: Este strict interzis.


Atractii in zona: Hotelul este situat foarte aproape de Aqua Magic, Satul de Vacanta, telegondola. In statiune se afla, pentru turistii care doresc sa se distreze, faimoasele cluburi din zona de nord: Crema Summer Club, Princess, Le Gaga, Ego si Fratelli .


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.