Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Apollo


Descriere


Profil: Recomandat pentru odihna / relaxare. Buget mediu


Situare: Este situat in nordul statiunii, la 100 m fata de plaja, si este complet renovat.


Camere: Hotelul detine 114 camere duble, dotate cu: baie cu dus, TV cablu, frigider, telefon, aer conditionat si pardoseala din gresie. Camerele se afla la etaj.


Restaurant: Serviciile de masa se pot asigura la cerere, in sistem ,,fisa valorica', la unul din restaurantele aflate in imediata apropiere a hotelului. Se acorda in Restaurant ,,Siret', categoria I, restaurant ,,Petit Jardin', categoria 3 stele, restaurant ,,Estival' (linie de autoservire), in sistem ,,fisa cont' sau ,,bonuri valorice'.


Servicii gratuite: parcare, pastrarea obiectelor de valoare, trezirea turistilor la cerere, informatii turistice si culturale, rezervari de taxi, bilete de tren, bilete la spectacole, primirea si transmiterea mesajelor si a corespondentei turistilor, transportul bagajelor


Servicii cu plata: inchiriere prosoape plaja, spalat si calcat obiecte personale, inchiriere umbrele, vanzare marfuri si articole de stricta necesitate, inchiriere jocuri distractive, procurarea de bilete de tren, avion sau la spectacole, servicii postale si fax, asistenta medicala


Facilitati copii: Maxim 2 copii cu varsta intre 0 si 7 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar, in camera cu doi adulti. Maxim 2 copii intre 7 si 14 ani, in camera cu doi adulti, platesc obligatoriu un pat suplimentar (pat pliant). La cazare se va prezenta o copie a certificatului de nastere al copilului.


Animale de companie: Accesul nu este permis.


Atractii in zona: Hotelul este situat foarte aproape de plaja ,,Modern', de locatiile selecte din statiune.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.