Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Almar Luxury


Descriere

HOTEL ALMAR LUXURY este situat in Mamaia Nord, la o distanta de 200 m fata de plaja.
Camerele Hotelului Almar Luxury Mamaia sunt in numar de 28 camere duble, 12 suite (dintre care 4 suite cu un dormitor, 8 suite cu doua dormitoare) si un apartament penthouse, complet utilate, spatioase si primitoare, imbinand piese de mobilier in stil Baroque cu elemente moderne cu tematica marina intr-un registru luxuriant si relaxant.
Dotari si servicii
Hotel Almar Luxury Mamaia este un promotor al luxului, fiind cotat cu 4 stele datorita facilitatilor si serviciilor care se ridica la standarde inalte de calitate, potrivite pentru a intrece cele mai exigente asteptari.
Asigura clientilor sai acces la o plaja privata, oferindu-le acestora posibilitatea de a se angrena in activitati si sporturi nautice pentru a adauga un plus de adrenalina sejurului lor.
Asadar, Hotel Almar Luxury este potrivit pentru orice grup, fie ca este vorba de familii cu copii sau grupuri de prieteni. Desi camerele sunt destinate concediului, deci relaxarii si confortului, hotelul poate acomoda cu succes, intr-o maniera profesionista, evenimente corporate, fiind dotat cu o sala de conferinte de 30 de locuri.
Intr-o atmosfera lejera, dar exclusivista, cu personal amabil si primitor, hotelul ofera solutia ideala de cazare pe ramura nordica a litoralului.
Restaurantul pastreaza acelasi rafinament in ceea ce priveste decorul interior ca si restul proprietatii, oferind posibilitatea de a alege dintr-o varietate de preparate calde si reci, cat si de a opta pentru meniuri pentru diete speciale. Capacitatea totala a restaurantului este de 140 de locuri , 70 la interior si 70 pe la exterior, pe terasa.
Piscina
Unul dintre serviciile gratuite pe care le punem la dispozitia oaspetior nostri este accesul gratuit la piscina cu apa sarata, jacuzzi si piscina pentru copii din incinta hotelului. Incadrata de palmieri si sezlonguri confortabile, piscina este o oaza exotica de relaxare, fie ca sunteti un impatimit al innotului sau doriti doar sa va relaxati pe malul apei azurii servind o bautura fina sau un cocktail.
Servicii masa
MASA: restaurant propriu.
Micul dejun se serveste zilnic in intervalul orar 8:00-10:00, sub forma de bufet, alcatuit din selectii de antreuri reci (sunca, salam, pastrama, branzeturi) si calde (english breakfast), varietati de gemuri, sucuri naturale, cafea si ceai, omleta si oua fierte, ochiuri etc, cereale calde sau reci cu lapte, iaurt, paine prajita, paine si croissante proaspete, fructe, legume si alte preparate de sezon.
Pentru restul meselor importante ale zilei, puteti alege dintr-un meniu cu specific pescaresc, mediteranean, conceput de un Chef specialist in prepararea fructelor de mare, fiind un artist creator de experiente culinare inedite.
Pentru cei mai mici dintre oaspetii nostrii, am pregatit un meniu special cu preparate create cu multa grija din ingrediente bio.
Dotari camere
Camerele si apartamentele puse la dispozitie de Hotel Almar Luxury Mamaia se ridica la un inalt standard calitativ, complet utilate, amenajate cu bun gust, ridicandu-se la cele mai pretentioase standarde estetice aferente clasificarii hotelului.
Mobilierul camerelor este lucrat in lemn masiv, adoptand un stil Baroque, subliniat de o cromatica vie, calda. La fiecare etaj al Hotelului Almar Luxury Mamaia se afla cate 3 apartamente special proiectate pentru familii cu copii sau pentru 2 familii adulte. Saltelele sunt realizate dupa o tehnologie italiana oferind maximul de confort si calitate.
Camere double Deluxe/Twin deluxe
Camerele double Deluxe, sunt prevazute cu un pat dublu matrimonial si au o capacitate de 2 locuri (2 adulti) sau, in functie de nevoile clientului, se poate solicita suplimentarea cu un pat pentru un copil, contra cost.
Avand o suprafata de 30m2, birou, balcon, zona de relaxare si doua paturi twin size, dotate cu saltele de calitate pentru un somn odihnitor, camerele twin pot acomoda doi adulti.
Camera dubla cu vedere la piscina
Spatioase si primioare, camerele duble, fie cu vedere catre mare, sau catre curtea interioara cu piscina, va ofera prilejul de a servi cafeaua pe balcon simtind briza racoroasa a marii si razele blande ale soarelului la primele ore ale diminetii. Camera dubla se desfasoara pe o suprafata de 30m2 si va pune la dispozitie toate facilitatile si dotarile necesare unui sejur perfect.
Suita de familie
Suita family, dupa cum sugereaza si denumirea acesteia, este conceputa pentru familii formate din 3 membri (2 adulti si un copil), oferind intimitate, confort si toate serviciile si dotarile necesare unui concediu fara cusur.
Suita cu 1 dormitor
Viu colorata, calda, primitoare si luxurianta, suita cu un dormitor este dedicata unei perioade a linistii, a destinderii, fiind prevazuta cu un living cochet si spatios. Suprafata totala a suitei cu un dormitor este de 35m2, fiind conceputa pentru doi adulti sau pentru o familie cu un copil, existand posibilitatea de a solicita suplimentarea cu un pat/patut, contra cost.
Suita cu 2 dormitoare
Potrivita pentru familii cu 2 copii, sau pentru doua cupluri, suita cu doua dormitoare ofera spatiul si dotarile necesare maximului de confort pentru o vacanta perfecta. Acest tip de camera se intinde pe o suprafata generoasa de 48m2, si este potrivita pentru acomodarea a 4 adulti si 2 copii.
Suita superioara cu vedere la mare
Suita superioara cu vedere la mare se desfasoara pe o suprafata generoasa de 48 mp si este destinata acelor oaspeti ai Hotelului Almar care nu se pot opune magnetismului marii nici macar pentru o clipa. Alcatuita dintr-un dormitor cu un decor ce pastreaza acelasi registru luxuriant ca si restul hotelului, un living si un balcon, suita superioara cu vedere spre mare este una dintre camerele preferate ale clientilor nostri.
Penthouse
Apartamentul penthouse dispune de o suprafata de 100m2, oferindu-va acces la o terasa privata de 80m2, mobilata corespunzator pentru servirea meselor intr-o atmosfera intima.Acest apartament include un minibar, un TV cu ecran plat si o canapea in zona de living spatioasa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.