Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

S'Olivera


Descriere


Descriere: hotelul se afla chiar in centrul statiunii Paguera, la doar cativa pasi de malul marii si la 300 m distanta de promenada care traverseaza toata statiunea, plina cu restaurant cu terase, magazine si baruri. Are o terasa furmoasa cu gradina langa piscina, unde va puteti bucura si relaxa in liniste. Statia de autobuz se afla la doar 250 m.


Localizare: la 300 m de plaja Tora din Paguera si de bulevardul principal din Paguera, aeroportul se ala la 30 km , iar orasul Palma la 22 km.


Facilitati camere: 189 de camere dotate cu: baie cu uscator de par, aer conditionat, ventilator, seif (contra cost), TV satelit, balcon.


Facilitati hotel: restaurant, piscina exterioara cu sectiune pentru copii, inconjurata de o gradina tropicala, tenis de masa, darts, snooker, polo, volei, loc de joaca pentru copii, sala de jocuri, minigolf, bar, acces la teren de tenis de camp si golf (in apropiere, contra cost)


Plaja: cu nisip fin, sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.


Tip masa: demipensiune


www.hotel-mallorca-solivera.com


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.