Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

OCCIDENTAL PLAYA DE PALMA


Descriere

Această proprietate este la 5 minute pe jos față de plajă. Occidental Playa de Palma (fost Barceló Pueblo Park) oferă un centru de ciclism complet echipat, o piscină în aer liber şi un centru de wellness/fitness. Hotelul se află într-o zonă liniştită din Platja de Palma, la doar 200 de metri de plajă. Taxa locala: aprox 2 eur/pers./zi + 10%TVA (in functie de clasificarea hotelului) – se achita la receptia hotelului! Copiii mai mici de 16 ani nu achita taxa locala. Localizare
Occidental Playa de Palma beneficiază de o locaţie convenabilă în Mallorca, la 6 km de Aeroportul Son Sant Joan şi la 12 km de Palma de Mallorca.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul are grădini amenajate frumoase, cu o piscină în aer liber. Centrul de wellness oferă o saună, băi turceşti şi servicii de masaj. În camere şi în zonele comune este disponibil acces gratuit la internet WiFi În apropiere există multe terenuri de golf, iar în zona din jur oaspeţii pot practica scufundări, drumeţii şi windsurfing. Centrul de ciclism oferă diverse biciclete de curse. Hotelul are un restaurant care serveşte preparate locale, naţionale şi internaţionale. În apropierea hotelului se găsesc multe restaurante, baruri şi magazine. Vara, hotelul oferă un program de divertisment, care include spectacole de seară.