Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KATMANDU RESORT (ex MAGALLUF PARK)


Descriere

Sol Katmandu Park & Resort este primul resort tematic fun-inclusive din Mallorca, ce ofera atat cazare si servicii de masa cat si divertisment, toate intr-un parc tematic de distractie la doar cativa metri de plaja. Dupa o zi de distractie in Katmandu Park, hotelul ofera o gama completa de dotari iar pozitia sa privilegiata ofera acces facil la cluburile si magazinele din zona.

Localizare
Complexul de 4 stele este situat in Calvia Beach Mallorca, la numai 250 de metri de frumoasa plaja Magaluf si la 26 km de aeroport.

Distante
-> 14 km de centrul orasului Palma
-> 50 m de statia de autobuz

Puncte de interes
-> Parcul de distractii Katmandu
-> Orasul Palma
- > Pesterile Draq

Atu-uri
-> Acces gratuit internet wireless
-> In apropierea magazinelor
-> Acces gratuit in parcul de distractii

Facilitati hotel
Hotelul, construt in 1970 a fost complet renovat in anul 2000 si pune la dispozitia turistilor urmatoarele facilitati: receptie, restarant cu bucatarie internationala, 2 snack baruri, bar la piscina, lobby bar, piscina exterioara, piscina interioara incalzita pe timpul iernii, sezlonguri si umbrele la piscina, salon pentru relaxare cu bar, 4 sali de conferinte, acces Wi-Fi gratuit in spatiile comune, birou de schimb valuar, serviciu de inchirieri masini si biciclete, numeroase magazine in apropiere de hotel, club.

Tipuri de camere
-> Katmandu room
-> Katmandu sea view room
-> Katmandu room with bunk beds
-> Katmandu room with two bedrooms
-> Katmandu family room
-> Katmandu superior room
-> Xtra Katmandu room

Facilitate camere
Hotelul este alcatuit dintr-o cladire cu 10 etaje si dispune de un numar total de 437 de camere, toate dotate cu baie cu cada sau dus, uscator de par, cosmetice pentru baie, oglinda pentru machiaj, mini frigider, aer conditionat, telefon, TV LCD , seif (contra cost), balcon sau terasa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.